| | | |

ИЗВЕРГ! Руски депутат поиска да се мобилизират кучета във войната срещу Украйна

Бездомните кучета да бъдат задействани във войната срещу Украйна предложи депутатът от Комунистическата партия на Руската федерация Виктор Макаров.

По време на заседание на Общинския съвет на град Орел служителите обсъдили проблема с бездомните кучета и създаването на подходящи приюти за тях.

Местният депутат Виктор Макаров заявил по време на дискусията, че животните могат да бъдат използвани във войната – мобилизацията можело да се разпростре и върху тях и те след кратко обучение да бъдат пускани да взривяват танкове, споделил идеята си Макаров.

Местното издание Орелtimes пише, че идеята му не е била посрещната с ентусиазъм нито от съпартийците му, нито от депутатите от други партии.

Миналата седмица бе оповестен зловещ случай в руския град Астрахан, когато зоозащитници се натъкнаха на 60 трупа на кучета с извадени очи, отрязани носове, лапи и гениталии в гробище за добитък.

Ден по-късно стана известно, че посолства и консулства на Украйна в различни градове в Европа са получили окървавени пакети с животински очи. Дали има връзка между двата случая все още не е известно.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts