| | | | |

ПП имат срещу себе си един много гневен бивш почтен Радев, един много ядосан Борисов и един много готов за мъст Иван Гешев. Ще се ходи по затворите

Положението на държавата след две години революции и шест месеца на ръчно управление е катастрофално и преки виновници за това са Кирил, Асен и тяхната клика.

Все по-бързо и все по-ясно става, че краткото управление на Почтените братя е същинска разруха за държавата.

Не просто са изпълнявани поръчки на чужди правителства, крадени са пари, разпределяни са комисионни, назначавани са свои хора, всичко това е вършено некадърно от некадърници.

Не, това не са думи от опозицията, а вътрешна критика, започващи правни действия, разкрития за беззаконие, комисионни и страховита политическа корупция. Критика, която се сипа от всички страни към почти всички действия на доскорошните спасители.

Умението да управляваш държава не е същото като това да врътнеш някой дядо да ти подари парцел на Околовръстното.

Но да погледнем на позитивното – въпреки че освободиха куп олигарси от наказателна отговорност и дори ликвидираха специализираното правосъдие, за да отърват кожата на партийните си донори, Почтените братя удариха на камък в това да обезглавят и овладеят Прокуратурата.

Вместо това сега срещу себе си имат един много гневен бивш почтен Румен Радев, един много ядосан Бойко Борисов и един много готов за мъст Иван Гешев.

Ще се ходи по затворите. Да си знаете.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж Фейсбук

Similar Posts