| | | |

И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят, замерят с камъни и да го изхвърлят. Проф. Габровски е успешен и обичан в “Пирогов”, а днес беше охулен от “великите” български политици

Стената, с която заедно с г-н Паси се сблъскахме в рамките на контактната група, се сблъска и толкова успял и познат българин като проф. Габровски. Това е стената на един стандартен див популизъм навсякъде в българската политика.

Това каза в предаването “Денят на живо” по Нова Нюз бившият президент Росен Плевнелиев.

снимка Архив

Това е отказът на национално отговорна политика, демонстрация на популизъм.

Тази стена е издигната изкуствено от популистите в България в някакъв техен измислен свят, с липса на реално решаване на проблемите на българските граждани.

С днешното решение копаем дъното още повече, заяви Плевенелиев.

Търсехме надпартийна кандидатура, в тази ера на тежко политическо противопоставяне все пак трябва да има решение, а виждаме провал след провал.

Самият политически елит не е в състояние да постига съгласие по стратегически национални интереси.

Трябва да си кажем – добре, на ръба на пропастта сме, дайте да не падаме, ако двигателят на колата е повреден, нека да го оправим. Но не, сблъскваме се с виртуална политика, посочи бившият държавен глава.

И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят, замерят с камъни и да го изхвърлят. Проф. Габровски е успешен и обичан в “Пирогов”, а днес беше охулен от “великите” български политици.

В Народното събрание се замервахме с лозунги. Вече трета година сме наникъде, подчерта Росен Плевнелиев.

ГЕРБ трябва да понесат отговорност, да отчетат грешките си, но нима не трябва да понесат отговорност и за неколкократното увеличение на минималната заплата и на учителските заплати.

Нека да се носи отговорност и за доброто, и за лошото, каза още Плевнелиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts