| | | |

Хамид Хамид не си поплюва, направи на пух и прах групата на шарлатаните

“Трябва да се търси диалог, затова отиваме на всяка покана за среща за разговори. Моето лично мнение е да не подкрепя втория мандат.

Ще го отстоявам, защото не чувам отговори на много важни въпроси. Вместо отговори получаваме алабализми.

Как да подкрепим едни шарлатани? Това, което предлагат ПП, е същото, което чухме от ГЕРБ.

Какво пречеше на групата на шарлатаните да подкрепят кабинета “Габровски”, вместо сега групата на шарлатаните да търси партийни решения за същите приоритети”.

снимка Архив

Tака депутатът от ДПС Хамид Хамид коментира пред БНР възможностите за изпълнение на втория мандат за съставяне на кабинет с “Продължаваме промяната”.

“Трябва да се търсят хора, които да изведат хора от кризата, трябва да се търси широко обединение. Но да предложиш за министри тези, които ни докараха дотук, това не мога да го разбера.

Управлението на ПП е същият модел на ГЕРБ, но по-лоша версия. Няма нищо различно.

Но ГЕРБ поне опитаха да излязат от самочувствието на големи и предложиха хора, които не са толкова политически ангажирани и нямат партийна окраска.

Тук виждам опит да ни се наложат същите шарлатани да управляват България”, отсече Хамид.

И добави, че независимо дали ДПС или някой друг ще получи третия мандат, то Движението ще положи усилие да бъде съставено редовно правителство.

“Ще погледнем еднакво на усилията на всички парламентарни групи, на техните програми, приоритети, състави. Не очаквайте от нас да кажем предварително “с тези – да, с тези – не…

Намираме се в по-тежка криза от обичайното. Правилно държавният глава дава време за по-задълбочени преговори, за разговори”.

Според него ветото на президента върху Изборния кодекс е “най-слабото в историята заради несъстоятелните аргументи”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts