| | | |

Господин депутата Христо прати Борисов на “други специалисти”, а Радев пред огледалото

Депутатът Христо Петров разкри защо е влязъл в политиката и е народен представител вече в две народни събрания.

“Не съм в политиката да стана звезда, а да загубя този статус”

Това каза депутатът от “Продължаваме промяната” Христо Петров-Ицо Хазарта в сутрешния блок на Нова тв.

Академик Николай Денков е един от най-успешните хора, които познавам. Освен всичките му качества, той не е конфликтна личност. Ползва аргументи при спор. Сега има огромно разделение. Денков е най-подходящият човек за премиер сега. Има и политически опит”

Той обясни, че ще търсят подкрепа за кабинет с втория мандат.

Рапърът прати на “други специалисти” Бойко Борисов, помолен да коментира последните нападки на лидера на ГЕРБ към ПП. Но призна, че работи отлично с колеги от почти всички групи по своята кауза.

“Покрай каузите ми съм разговарял с хора от почти всички парламентарни групи и имам подкрепа за много неща. Не се виждам като министър.

На този етап търсим нещо, около което да се обединим, за да има правителство. Шансът не е голям”, казва Петров, според когото не е в парламента за да спечели статус на звезда, а да го загуби.

Следващата седмица той ще даде и отчет за дейността си като депутат и за това как помага на деца от центровете за настаняване. Петров се среща с тях и дарява заплатата си.

“Тези деца не живеят само на Коледа, когато ще получат тонове вафли. Имат нужда от социално общуване”, категоричен е Хазарта.

“Да, вече съм политик с 1 година опит. Изненадан съм и дори ужасен от това колко е различно, когато си вътре. Очакваш хората да виждат същото, а те в повечето случаи виждат друго.

Важните проблеми, заради които съм в парламента, още не са решени. Бързи резултати в тази дейност няма”, казва народният представител.

Признава, че много хора са го критикували заради други хора от партията.

“Това, което мога да кажа сега е, че ако 100 пъти мога да върна времето назад, щях да взема същото решение. По-уверен съм от всякога, че това е моето място, това са моите хора и съм част от този отбор”, казва Христо Петров.

“Застанахме зад президента Радев заради другия кандидат. За единия беше ясно, че е лице на някой друг. Докато Радев не създаваше такова впечатление.

Проблемът с него започна като осъзна, че не може да управлява “Продължаваме промяната” и правителството. Може би си е представял нещо друго”, категоричен е Петров.

Петров коментира острата критика на президента Радев, който обяви ПП за “политическа грешка” и “шарлатания”.

“Думата “шарлатанин” е много интересна. Когато застанеш пред цялото общество с вдигнат юмрук и призив “Мутри вън” и след това назначиш същите тези мутри на “Капитан Андреево”, може би трябва да погледнеш речника или огледалото”, обърна се той към Радев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts