| | | |

Скандалната полицайка Симона Радева с шокираща версия пред съда

Бившата полицайка се изправи пред съда, за да обясни дали е помогнала на Георги да влезе в апартамента си

Започна първото заседание по същество по делото срещу Георги Семерджиев, който причини смъртта на две момичета при тежката катастрофа в центъра на София през лятото. Мъжът ще отговаря по общо пет обвинения.

Роднините на една от жертвите поискаха над 1 млн. лв. обезщетение.

На заседанието днес като свидетел се яви и бившата полицайка Симона Радева, за която прокуратурата твърди, че му е донесла стълбата, с която Семерджиев влязъл в апартамента си след катастрофата.

„Силно казано е, че го познавам. Знам го, защото съм го спирала за полицейска проверка.

В деня на инцидента бях на автомивката на Семерджиев, в късния следобед. Пих кафе там с едно момиче. Не знам как се казва.

Беше привечер вече и отидох да заплатя дограма за наследствен апартамент, отидох да взема майстора.

Пристигайки на адреса към 23.00 ч, установих, че ключовете за апартамента ми ги няма. Чух се с мияча от автомивката. И тръгнах натам за ключовете.

По пътя видях, че има катастрофа, позвъних на моя приятел от 4-о РУ. Спрях на местопроизшествието”, разказа Радева пред съда.

Попитана дали е предприела нещо, като видяла инцидента, Радева заяви – „Не, конкретно”.

След това продължила към автомивката. След това Георги Семерджиев й се обадил и като разбрал, че е до автомивката, я помоли да му донесе стълба.

„Отидох пред кооперацията му. Попитах го има ли му нещо, защото изглеждаше странно. Каза ми да не го разпитвам. Извадих стълбата от колата и му я дадох”, обясни бившата полицайка..

С нея били и служители на автомивката на Семерджиев.

По делото е разпитан прокурор Адалберт Кръстев, който е станал очевидец на катастрофата на бул. “Черни връх”. Пред съда той разказа подробности за тежкия инцидент.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Интернет

Similar Posts