| | | |

Ако ГЕРБ подкрепят тези ненормалници от ПП, да знаят, че са приключили. С шарлатани не се преговаря. И не се влиза в съюз

Гледах някакъв Росен Костурков от ПП по БНТ.

В тази формация наистина няма един нормален. НЯМА ЕДИН НОРМАЛЕН уж политик.

Според Костурков ГЕРБ бутат държавата към избори. След като ГЕРБ направиха и невъзможното, за да постигнат някакво съгласие.

За мен представлява интерес от психологическа гледна точка как лидерите на ПП проектират личните си девиации върху толкова голяма група от хора и изобщо върху цялата политическа система.

Може би психолози и социолози, занимаващи се с психология на тълпите, трябва да кажат защо психически силно нестабилните хора имат толкова силно въздействие върху големи маси, нека не давам примери от историята с “баналността на злото”, със сина на обущаря от Тбилиси, с идейния създател на Малката червена книга и пр.

Защо в такива исторически ситуации набедените за интелектуалци в обществото започват да козируват на официалния комуникационен кич и да се нагаждат към острата политическа девиация, да я оправдават и дори да я изграждат със собствения си интелектуален ресурс?!

Защо е този разпад на логическата очевидност?

Нормалността се оказва твърде слаба, за да противостои на атрактивността, агресията и нахлуването на ненормалността.

Преувеличенията и лъжите на психическата девиация заемат огромно пространство и изтласкват здравата нормалност като обичайна скука. Стресът в публиката като събуждане за страст!

ПП са досадна Фата Моргана в страната на неграмотните.

Ако ГЕРБ подкрепят тези ненормалници от ПП, да знаят, че са приключили. С шарлатани не се преговаря. И не се влиза в съюз.

от фейсбук профила на Калина Андролова, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts