| | | | | |

Имаме министър на правосъдието свиня-комунист, който убива за удоволствие домашни животни. Срещу него са пуснати жалби и всичко е смачкано, защото е комунист. И свиня

Ако ви е трудно да обясните на дете защо комунистите са зло, използвайте клишето Крум Зарков.

Крум Зарков е свиня. Роден в семейство комунисти, без някакви таланти или качества, той от ранна възраст осъзнава, че трябва да учи.

Ясно му е, че с неговия външен вид, трябва да е ,или отличник, или ще е изрода на квартала.

Опитва, учи, но когато средата е комунистическа, изродът в него надделява.

Така се раждат и развиват “ким-чен-ун-чета”, с диплом от хубав университет, но в душата мор, жлъч и садизъм. Като във всеки комунист.

По-късно Крум Зарков вече като завършена свиня, с диплом, с кофти външен вид, открива наркотиците, оргиите и удоволствието да убива животни, с което компенсира липсата на женско внимание.

Започва да убива домашни любимци, за да причинява болка, и на животните, и на стопаните им, скрита вътрешна носталгия по убиването директно на хора, нещо като генетичен код на неговата фамилия. Истински комунисти.

Крум Зарков убива котката на своите съседи с особена жестокост. Съседите са известни българи, но той няма и капка притеснение защото е свиня от известен комунистически род и всичко ще бъде потулено.

Както и се случва.

Децата на комунистите винаги са били недосегаеми. И се възпроизвеждат като изроди каквито те са. Доказано.

Последният път като бях в Нидерландия, на кръговото до университета имаше патета.

То там във всяка водна площ живеят диви животни, хората живеят с тях и им се радват, не казвам някаква новина. Живеят щастливо и не искат това да се променя.

Затова са скептични към нас, затова внимават дали да ни пуснат при тях да живеем заедно. Допускат ни крачка по крачка, искат да спечелим тяхното доверие.

Сега само за миг погледнете от тяхната гледна точка. Ние имаме министър на правосъдието свиня-комунист, който убива за удоволствие домашни животни.

Пак го осмислете, преди да кажете, че не гледат на нас честно.

Имаме министър, който убива домашни любимци, срещу него са пуснати жалби и всичко е смачкано защото е комунист. И свиня.

Е какво да си мислят за нас като общество?!?

Ами след като това може да се потули, за какъв шенген, за какви критерии за каква обмяна на документи и тайни говорим?! Ами не сме за там.

А след като общественото мнение е толерантно към подобни свине, нямаме място при тях. Просто ще развалим всичко.

Тази сутрин целунахте ли домашния любимец по носа? Погалихте ли го?

Всеки път като целунете мокрия му нос, да се сещате за Крум Зарков.

Ако сте съседи, може и да ви го убие. И ще му целувате носа студен.

Ето така изглежда потомствена червена свиня.

от фейсбук профила на Борис Марков

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts