| | | |

Депутатът Христо бори наркоманиите и бедността при децата с ново НПО и Фики

Депутатът от “Продължаваме промяната” и известен рапър – Ицо Хазарта, създаде своя неправителствена организация.

“Един българин” е новият проект на Христо Петров, който цели да пребори социалните неравенства при децата, опасността от отпадане от училищната система и да намали броя на хлапетата със зависимости.

Зелена светлина за вписване “Един българин” е получило на 14 декември. А като управител е вписан самият депутат, който призна, че това е бил подаръкът за рождения му ден на 19 декември.

Той ще ръководи сдружението от адрес в столичния кв. “Лозенец”, където е седалището на организацията, сочи още нашата справка. А рамо до рамо в инициативата му застава попфолк изпълнителят Фики Стораро.

Депутатът Христо Петров (Ицо Хазарта) сподели пост в социалните мрежи, в който разкри, че е избрал да прекара 43-тия си рожден ден, помагайки на сираци. Рамо до рамо с него в тази мисия е бил и певецът Фики Стораро.

Хазарта заяви, че след като е споделил за своята мисия, да помага на деца в нужда, с него са се свързали много хора, изявяващи желание да помагат по всякакъв начин.

“Вярвам, че заедно с тях оттук нататък можем да направим чудеса”, написа още той и изяви своята благодарност към всички, които го вдъхновяват.

“За това, че ме вдъхновяват в тази моя мисия искам да изкажа своята благодарност към децата и онези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия.”

“Специални благодарности към Фики Стораро – затова, че въпреки натоварения си график намери време и обърна внимание на всяко дете в онзи ден.

Дано да има повече хора със сърца като твоето”, написа още той в своя пост.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts