| | | | |

Плевенският книжен тигър и дребен спортен адвокат искаше да засияе в образа на “новия политик” – порядъчен, отговорен, компетентен и неподкупен

Два пъти са блокирали банковите ми сметки – преди Коледа през 2015 г. и преди Коледа през 2022 г..

По команда на Делян Пеевски и Владислав Горанов ме оставиха без достъп до парите ми в банките и в сейфа ми, включително.

Бях току-що излязла от “VIP Brother All Stars”, след месец и половина престой в къщата в Нови Хан…нямах 5 лева да се усмихна. Жесток удар. Обаче, оцелях. Оправих се. С адв.Балкански осъдихме НАП и макар чак след 5 години, получих парите си обратно с голяма лихва.

По команда на Радостин Василев, ме съди приятелката му Ралица Младенова, която той крие и отрича да има нещо общо с нея.

снимка Фейсбук

Та, първо тя, на 2 септември, беше подала иск срещу мен в Софийска районна прокуратура (прекратен от прокурорката след надлежна проверка), защото …хванете се здраво за стола да не паднете от смях… аз съм й позвънила 2 пъти за по няколко секунди на номера, обявен на сайта й като психотерапевт и тя счела това за “тормоз”.

А аз й позвъних, защото Бояна Шарлопова, вдовицата на моя обичан приятел Стефан Шарлопов (светла му памет!) ми каза за съобщение до нея от Ралица Младенова, която ме оплюла с ужасно обидни думи на 17 юни, по същия начин, по който Радостин Василев ме засипа във Фейсбук на 3-4 септември.

Както винаги постъпвам: исках да получа обяснение и коментар.

Защо една напълно непозната за мен жена, на която нищо лошо не съм сторила, ще ме залива с кал пред моя приятелка?!

Аз тази даже съм я защитавала в публикация, в която обвиних Кирил Петков, че не брани Лена за “парапета”; Даниел Лорер, че нарича Виолета Лорер обикновена секретарка на Асен Василев; Радостин Василев, че не отбранява публично срещу обидите към тях – приятелката си Ралица Младенова и съпругата си Нина Петкова.

Впрочем, тогава още не знаех, че те отдавна са разделени, а от март 2022 г. – официално са разведени, тъй като Радостин упорито отричаше информацията в ПИК за раздялата, наричаше я лъжа.

В чат между нас, по повод публикациите, че е преследвал “невярна любовница” с потеря в ресторант “101”, а Ралица Младенова се е скрила в тоалетната, той ми написа: “Дамата не ми е любовница!”.

Когато на 3 юли ПИК публикува папарашки снимки и видео от среднощен гуляй в чалга-бара “Мамалука”, в село Пефкохори, а Ралица Младенова сама се разкри във Фейсбук, че е разголената сътрапезничка до спортния министър в оставка, той ми обясни, че просто е бил поканен на рожден ден заедно с Венцислав Петков (директор на Национална спортна база) и Александър Тодоров (директор на Български спортен тотализатор), а рожденичката е приятелка на Дариана, гаджето на Венци.

снимка Фейсбук


Аз нямам проблем с Ралица Младенова, тя има проблем с Радостин Василев.

Да се обяснява с него защо, след като са във връзка от 2017 г. и тя се представя за негова любовница от 2021 г., той си чатеше с мен денонощно 11 месеца, донесе ми подаръци от Олимпиадата в Пекин, подари ми часовник Swarovski и парфюм Van Cleef &Arples, искаше да идва при мен в Лондон, а при кратките ми връщания в София се срещахме в Sense, Floret и “При Орлите”.

Те, двамата, да се изясняват. Аз разказах абсолютно откровено всичко в интервю за Недялко Недялков по ПИК тв, в предаванията на Сашо Диков, на Стоян Иванов и на Светослава Рудолф през септември, след като епилираният женомразец ми обяви война.

Не нося никаква вина, че Радостин е приел погрешно моето отношение към него.

Е, разбирам го – сега той се опитва с традиционното мъжко клише да изкара, че съм “влюбена и разлюбена”, затова пиша критично за него. Ти да видиш!

Какво бил посочил във Фейсбук като “доказателства”?

Снимка с бележка I ( love )Радостин.

Смяяяях! С моята приятелка Мария К. бяхме на изложба в “Тейт Модърн” на една култова японска художничка; на партера на галерията бяха направили шоу за младежи по случай 14 февруари. Между многото бележки, залепени на прозореца, видяхме и тази. Шегувахме се, че някой български Радостин е стигнал до Лондон и аз му пратих снимката.

Показал и текст от мен за снимката му по гащета с надути перки, която съм коментирала: тук си божествено красив.

Майтап, бееее! Колко трябва да си самовлюбен, за да не схванеш иронията?!

Нали с тази снимка Рудито стана за кашмер на пилците, когато пиарът на ГЕРБ Никола Николов се изгаври как изглежда новият председател на парламентарната правна комисия в 45-я парламент, а Радостин яростно го нападна и сам си я показа – тя е кошмарна, просто – той изглежда като недоразвит и жалък.

Явно, самият Радостин се усети, защото е изпратил полицаи да я свалят от мъжката тоалетна на ресторант “101”, където беше закачена, след арогантната му акция на 29 март, в прочутото столично заведение, свързвано с бизнесмена-спортист Александър Сталийски; в тази скандална акция Ралица Младенова е играла ролята на шпионка, затова медии я наричат “мургавата Мата Хари”.

снимка Фейсбук

Впрочем, бруталните опити на спортния министър да отнеме спортния комплекс от добросъвестните наематели и щетите, които им причини, са обект на разследване от Софийска градска прокуратура и КПКОНПИ.

Честно, не знам защо се придава сексуален смисъл на изречението: ”Не създавай очаквания, които не можеш да удовлетвориш”!

Обърнах се така към Радостин, защото се кълнеше, че няма да прави схеми, приятелски назначения и да повтаря недъзите в управлението на ГЕРБ, които той се заканваше да “изчегърта”.

Пред мен плевенският книжен тигър и дребен спортен адвокат искаше да засияе в образа на “новия политик” – порядъчен, отговорен, компетентен и неподкупен.

И аз му се доверих. Затова му помагах с писмени съвети, които кръстих “Час на класния”.

Още с назначенията на близките му приятели Венци, който е лепил мокети в плевенски хотели, и Сашо, който е продавал прахосмукачки в Пловдив, представата ми за неговата “политическа непорочност” се пропука здраво.

Когато ми разказа как е вкарал в капан Татяна Дончева в кантората си, за да я запише и филмира по случая “500К”, започнах да се съмнявам в него… е, няколко месеца по-късно той сам заяви надменно, че е записвал (незаконно!) разговори с мен, Илиана Раева и строителите на “Арена Бургас”.

А пък Тити Папазов ми каза, че Наско Сираков го е предупредил за тайната склонност на Руди да записва; с това серийният подслушвач се е хвалел и в “Има такъв народ”.

Да, наистина, на 3 юни му написах смс:

“Край. Не искам да те виждам повече. Аз живея в Лондон, ти обитаваш Чалгария. Тези две планети се срещат за кратко и се разминават завинаги.” Той си знае защо.

Та, значи, на 12 декември в Париж, часове преди рождения ден на съпруга ми, научих, че 38-годишната, неомъжена, Ралица Младенова, ме съди, от 21 октомври, за обида.

Защо? Защото съм била написала, на 13 юни, в пост във Фейсбук, че прилича на “неуспяла фолкаджийка”.

Е, оставям на публиката да прецени по снимките, които си публикува във Фейсбук и Инстаграм на какво прилича и дали има друга психотерапевка в България, която се показва така.

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук


Аз поддържам във Фейсбук 6 профила с моето име, понеже често ме блокират заради политическите ми анализи и коментари, особено пък, откакто “Продължаваме промяната” дойдоха на власт.

А пък имам над 30 000 последователи и приятели във Фейсбук, които очакват постовете ми.

На 13 юни вниманието ми беше ангажирано с 3 пресконференции: на Радостин Василев и отцепниците от ИТН, на премиера Кирил Петков и на Тошко Йорданов, който пусна запис как Руди настоява депутатката Христинка или да се присъедини към ренегатите, или да напусне парламента – по този случай се води проверка на Софийска градска прокуратура.

А пък Слави съди бившия си храненик, заради думите му “мафията проби в ИТН”.

Предполагам, че Радостин Василев е подучил Ралица Младенова да ме съди и да иска обезпечителна заповед, защото живея в чужбина и мога да се укрия.

Не е вярно! Моето постоянно местожителство е в София, имам всички документи за “трайно местоположение”, заплащани данъци и осигуровки и за наличието на банкови сметки.

Все отбор юнаци – велики юристи – Радостин Василев и Елена Фичерова, близки на Бойко Рашков.

Три пъти ураааа!

Елена Фичерова, адвокатката на Ралица Младенова, стана началник-кабинет на Бойко Рашков в правителството на Кирил Петков, но след разкрития за връзките й с формацията на Васил Божков, тя беше принудена да подаде оставка.

В сайта си Ралица Младенова пише: “Завършва „Юридическа психология“ в Югозападен Университет „Неофит Рилски“. Изучава втора магистратура със специалност „Психологично подпомагане на оперативно-издирвателната дейност“ в Академия на МВР.”

Радостине, няма да ме сломиш! Няма да ме победиш! Само ме амбицираш! Не очаквай да ме уплашиш и да престана да показвам какви ги вършиш. Няма!

П.П. Чакам с нетърпение мигът на веселие, когато Радостин Василев ще обяви, че са “влюбени и разлюбени” от него: Весела Лечева, Илиана Раева, Екатерина Дафовска, проф.Даниела Дашева, треньорки и спортистки, които са срещу него или вадят документи за прегрешенията му.

Харем, бе, цял харем покорени от неустоимия чар на Руди Гела!

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts