| | | |

В нощта срещу Коледа: Една жена е застреляна, а трима са ранени

Започнало е разследване за убийство, след като жена загина, а няколко души са били ранени при инцидент със стрелба близо до Ливърпул, съобщиха от британската полиция, предаде ДПА.

Мърсисайдската полиция съобщи, че служителите са били повикани в гостилница “Лайтхаус” в Уолъси Вилидж малко преди полунощ в събота след съобщения за изстрели.

Млада жена е била откарана в болница с огнестрелна рана и по-късно е починала, съобщиха от полицията.

Трима мъже също са били откарани в болница с огнестрелни рани. При инцидента са били ранени и други хора, информира полицията.

Детектив Дейвид МакКогрийн заяви: “Разследването е в много ранен етап, става дума за наистина шокиращ и ужасяващ инцидент, който се е случил точно преди Коледа в оживено заведение, пълно с млади хора.“

Той допълни, че на мястото на инцидента се намират полицейски екипи, които разследват какво точно се е случило.

“Една жена е загубила трагично живота си на Коледа, докато няколко души се лекуват в болница и нашите мисли и съболезнования са със семейството на жертвата“, допълни детективът.

Той призова всеки, който вчера е бил в гостилницата и е станал свидетел на инцидента или има мобилен телефон или записи от камери за видеонаблюдение на случилото се, да се свърже с полицията, тъй като може да разполага с информация, която е от съществено значение за разследването.

“Смятаме, че стрелецът е напуснал паркинга на кръчмата с тъмен автомобил – вероятно тъмен мерцедес, малко след стрелбата и много искаме да чуем от всеки, който е видял това, да се свърже с нас незабавно.”

Източник БТА

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts