| | | | |

ИЗВРАТЕНЯЦИ: Руска медия убеждава руснаците как тази Коледа европейците стоим на тъмно, а догодина ще ядем домашните си любимци ВИДЕО

Руската пропагандна машина упорито убеждава руския народ, че Европа е затънала в безподобна мизерия, поради което тази Коледа в западните държави хората стоят на тъмно.

Така например, Russia Today (RT) пусна коледен клип, предназначен за руската аудитория, в който “показва” на доверчивите си потребители как европейците са принудени да прекарват тазгодишните светли коледни празници в мрак и на минусови температури в домовете си.

Но догодина те не само ще зъзнат на тъмно, казват създателите на клипа, но и нещо още по-лошо – гладът ще натисне европейците дотам, че ще ядат домашните си любимци, в случая – хамстерите.

Клипът е озаглавен “Приказката за хамстера или Весела “русофобска” Коледа”.

Той започва с кадри на щастливо средностатистическо европейско семейство на Коледа 2021 г. – всичко е било чудесно, домът е бил празнично осветен, а бащата е зарадвал малката си дъщеря с хамстер. Всички сияят от щастие.

Следват “кадри” от тазгодишната Коледа – 2022 г.

Същото семейство е показано как стои на студено и тъмно – майката и дъщерята потреперват, навлечени във вълнените си дрехи и увити в шалове, а всекидневната им тъне в мрак –

каква разлика с предишната година, но явно причината за това е, че Европа се е докарала дотам да няма газ и електричество, защото е наложила “несправедливи” санкции на путинска Русия!

Все пак бащата на злощастното семейство в клипа намира решение и свързва разни кабели, принуждавайки хамстера в клетката да върти педалите, произвеждайки електричество – така поне елхата е слабо осветена.

Майката и дъщерята се усмихват тъжно.

Финалните кадри показват как ще си прекарваме в Европа на Коледа 2023 година, според руските пропагандатори.

Ако тази година сме били на тъмно, то догодина – о, тогава от глад ще трябва да посегнем и на домашните си любимци.

В клипа семейството седи тъжно на празничната маса и се опитва да яде супа. Дъщерята рови с отвращение в чинията, а бащата, вкусвайки от чорбата, намира в нея панделката на хамстерчето.

Майката му прави знак да не казва на детето. Ясно, хамстерът е бил сготвен!

Потребители в YouTube, където клипът се разпространява, коментират: “Може ли някой най-после да им каже на руснаците, че ние в Европа не стоим на тъмно???”

Припомняме, че главната редакторка на Russia Today е не коя да е, а една от най-върлите прокремълски активистки и любимка на диктатора Владимир Путин – Маргарита Симонян.

Преди дни тя стигна дотам, че благодари на Путин, че спасявал хората в Донецк от украинските “канибали”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts