| | |

Медведев като новата Ванга, направи абсурдни пророчества

Дмитрий Медведев предрече гражданска война в САЩ и разпадането на Европейския съюз през 2023 г.

Точно ала комунистическата “пророчица” Ванга заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация заяви, че бил провокиран от “абсурдни футуристични хипотези” и пожела да влезе сам в хрониките на гадателите със следното:

Бившият държавен глава на Русия вижда Илон Мъск като бъдещ президент на САЩ. Милиардерът: Най-абсурдните прогнози, които някога съм чувал

Няколко дни преди настъпването на Новата година заместник председателят на Съвета за безопасност на Русия Дмитрий Медведев публикува в Туитър своите предсказания за 2023 година.

Разпад на Европейския съюз, създаване на Четвъртия райх и Илон Мъск като президент са само част от прогнозите му.

“Цената на петрола ще се покачи до $150 за барел, а цената на газа ще достигне $5000 за 1000 кубически метра.

Великобритания отново ще се присъедини към Европейския съюз. ЕС ще се разпадне след присъединяването на Обединеното кралство, а еврото ще излезе от употреба в Европейския съюз”, пише още Медведев.

“Полша и Унгария ще окупират западните региони на бивша Украйна.

Ще бъде създаден Четвъртият райх, който ще включва територията на Германия и нейните сателити: Полша, Прибалтийските държави, Чехия, Словакия и други. Ще избухне война между Франция и Четвъртия райх.”

“В САЩ ще избухне гражданска война, в резултат от която президент ще стане Илон Мъск. Калифорния и Тексас ще станат отделни държави”, предсказа той.

Мъск не се забави с отговор на това предположение. “Епична тема. Припомнете ми за това след една година”, коментира американският милиардер.

Според Мъск това са “най-абсурдните прогнози, които някога съм чувал, като в същото време показват удивителна липса на информираност за напредъка на изкуствения интелект и устойчивата енергия”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts