| | | |

Шарлатаните от „Промяната“ счупиха тъпомера: Представят мнението на Дейвидсън като „твърдения на САЩ“

Очевидно натежали от коледното преяждане, „Продължаваме промяната“ загубиха връзка с реалността и решиха да запригласят на новата хибридна операция на кръга „Капитал“ и Цветан Василев.

Според тях писмото на US конгресмена Уорън Дейвидсън, насочено против главния прокурор и развявано вече три дни от жълтопаветните лумпени Атанас Чобанов и Гошо „Боеца“, било „твърдения на САЩ“.

Сега Кирил Петков и компания „настояват“ за коментар от Висшия съдебен съвет и от самия Иван Гешев, дали НАТО и ЕС били застрашени от действията и бездействията на българската прокуратура.(?!)

Но щом шарлатаните от „Промяната“ (както ги определи наскоро президентът Румен Радев) паднаха толкова ниско и са се заели отново да лъжат и да представят мнението на един проруски американски политик за „твърдение на САЩ“, то е добре преди да изискват отговори от когото и да било, да бъдат така добри самите те да отговорят на следните въпроси:

1.„Твърдения на САЩ“ ли са според тях думите на същия Уорън Дейвидсън, че Украйна е корумпирана държава?

2.„Твърдения на САЩ“ ли е мнението му, че украинците са откраднали милиардите помощи, наливани от Америка заради войната и че финансирането на украинската кауза трябва да спре?

3.„Твърдения на САЩ“ ли е също така и казаното от него, че в Украйна действат нацистите от „Азов“ и благодарение на това Русия е осъществила там инвазията си?

4.„Твърдения на САЩ“ ли е бойкотът на Дейвидсън на речта на Зеленски пред Конгреса?

5.Подкрепят ли „Продължаваме промяната“ действията на Дейвидсън, които, видно е, обслужват изцяло руската пропаганда?

Едва след като отговорят на тези четири прости въпроса и започнат да мерят с един аршин кой какво е казал и какво е извършил, „Промяната“ ще имат моралното право да пробутват и легитимират поредната опорка на кръга „Капитал“ и Цветан Василев във войната им срещу неудобния главен прокурор Гешев, позволил си на наруши комфорта на олигархичното задкулисие у нас.

Но тъй като отговори, сигурни сме, няма да последват, то поредната им лъжа си остава единствено за тяхна сметка.

Разбира се, не бива да забравяме и факта, че именно Иван Гешев изгони руските шпиони у нас и сега е съвсем логично против него да хибридстват в общия хор както един почитател на Путин, пък бил той и американски конгресмен, така и руските проксита у нас, към които безспорно се причислиха сами и „Продължаваме промяната“.

Източник: Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts