| | | | |

Всички глупости и експерименти на недоучили и функционално неграмотните шарлатани през последната година ние и нашите деца плащаме солидарно от джоба си с високите сметки, хиперинфлацията и огромните натрупани дългове

Чудя се, дали Радев няма да ни вгорчи вкуса на шампейна тази нощ?!

Дано са му казали, че времето за празни приказки свърши.

Преди “Мила Родино” трябва да чуем едно голямо и искрено “Съжалявам! Извинявайте за загубеното време през изминалата година, скъпи сънародници!”.

А след това за 2-3 минути да ни каже господин държавният глава кой му домъкна Кирчо Петков и цялата шайка шарлатани. Защо и как го накараха да им подари нашата обща и скъпа държава на тепсия.

Бил съм няколко пъти в Белия дом и десетки пъти в Капитолия. Разговарял съм лично като заместник-председател на Парламентарната група “Европейските Консерватори и Реформисти” с Майкъл Пейнс, Джо Байдън, Доналд Тръмп, конресмени и сенатори.

Знам, че енергийната ни зависимост, московското влияние и корупцията тук за нашите приятели отвъд Атлантика бяха и си остават голям проблем.

Но знам, че както вие не знаете от раз с кои държави има общи граници древно Перу (Еквадор, Колумбия, Бразилия, Боливия и Чили), така и шефът на Комисията по отбрана в Конгреса незнайно защо бъркаше България с Грузия и ни слагаше в Скандинавието.

Не вярвам, че точно с Кирчо, Асен Василев и останалите бандити тези проблеми могат да бъдат решени, даже напротив – допълнително се усложниха.

Ние, българите, трябва да знаем истината за загубеното време и хаоса в държавата ни.

Всички глупости и експерименти на недоучили и функционално неграмотните шарлатани през последната година ние и нашите деца плащаме солидарно от джоба си с високите сметки, хиперинфлацията и огромните натрупани дългове.

За да започнем на чисто и да оставим близо тригодишния кошмар зад гърба си (ковид, войната, Кирчо), тази вечер трябва да чуем истината от големия виновник.

Без истина и без поискано извинение няма прошка.

Весело посрещане на Новата година ви желая, уважаеми сънародници и приятели

от фейсбук профила на Николай Бареков, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts