| | | | |

Контрера едва не прихна в бурен смях заради ПП, ето защо

Председателят на транспортната комисия в Столичния общински съвет, който е и председател на групата общински съветници на ВМРО в София, Карлос Контрера написа критичен пост в социалните мрежи по повод национални цели в декларацията на Продължаваме Подмяната.

Той обяви, че едва не е прихнал в бурен смях. Ето каква е причината:

“Прочетох четирите национални цели в декларацията на Продължаваме Подмяната. После пак ги прочетох. В главите на тия хора е такъв турлю гювеч, че според мен са за консултации при председателя на инициативния комитет (втория) за избирането на Румен Радев.

Подобен политически и управленски пасквил, съотворен от хора, които до вчера управляваха, е пълен потрес. Чопнато е оттък-оттам по нещо, сложено е за всекиго по нещо, всичкото е разджуркано и намятано в един общ текст без връзка. Едни слепци водят други е работата.

Ако Ви е интересно, може да да го прочетете, публикуван е… Част от нещата са взаимно изключващи се, други са чиста проба лобизъм и не интересува никого, освен чакащите да се облажат от тях и така…

А на снимката съм на ръба да прихна в бурен смях. Ако се питате защо – четох управленската декларация на харвардските спасители.”, пише той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts