| | | |

Про100 Деница завъртя интригата: Борисов знае нещо!

Най-важното е, че тази декларация обединява националните приоритети и най-важните задачи, които стоят пред нас като политици.

Нашата надежда е, че с партиите, които подкрепят тази декларация в петък, ще можем да коментираме имената за състав на Министерски съвет.

Това заяви в ефира на на Nova News народният представител от “Продължаваме промяната” (ПП) Деница Симеонова.

Тя призова политическите сили в парламента да подкрепят предложения от ПП документ, тъй като в него са заложени националните приоритети на страната.

Нека всеки да носи отговорността пред своите избиратели. Там са реформите в съдебната система, детската болница, парите от Плана за възстановяване и устойчивост, така че е важно как ще се гласува тази декларация, обясни Симеонова.

Апелира също така бившите партньори в лицето на БСП да кажат защо няма да подкрепят декларацията на ПП, ако имат такова намерение, при положение че в документа има залегнали редица социални помощи и решения.

На въпрос дали от ПП биха взели участие в разговорите за третия мандат, Симеонова отбеляза, че на този етап по-важното е фокусът да остане върху преговорите за втория.

Още в самото начало на 48-ото Народно събрание имаше изявление на лидера на ГЕРБ г-н Борисов, който каза, че третият мандат можело да се случи…

Не ми беше ясно защо се говори за трети мандат, преди да е връчен първият… може да има нещо, което не знаем, коментира в заключение тя.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts