| | | | |

Колтуклиева: Кириле, да те попитам нещо простичко, че да го разбереш

Кирил Петков рече по БТВ, че той от разговори не бяга: “това, от което бягаме, са задкулисни договорки”.

Я, пак!

Кириле, да те попитам нещо простичко, че да го разбереш – защо не извика консорциума “БТВ, Нова и БНТ, обединени за ПП”, любвеобилните към теб Мария Цънцарова, Лора Крумова и Светослав Иванов, да излъчват директно в ефир от апартамента на Радостин Василев до Зоологическата градина, през юни миналата година?! Защо се скрихте?

За тези срещи в неговия дом разказа по телевизиите самият той – министърът на спорта от “Има такъв народ”.

Ако не лъже, както му е навик, значи ти, Кириле, си участвал в тайни, недемократични и неприемливи за гражданското общество, договорки с ренегати.

Кажи, де! Истина ли е?

Дааа, Руди Гела за тези срамни надлъгвания в хола и кухнята му, не си измисля, по изключение казва истината. Знам за алъш-вериша от други участници в заверата.

От баща ти научих, че с Радостин Василев си се срещал и в лабораторията на ПроВиотик в Биологическия факултет на Софийския университет. Там си водил разговори и с Георги Георгиев от “Има такъв народ”.

Какво сте се наговаряли, вие си знаете, но ето фактите –

на 13 юни Радостин Василев обяви, че той и петима депутати от четата на Слави напускат партията, послужила им като ракета-носител в политиката, и се обявяват в защита на правителството.

Е, не ви достигнаха гласовете, защото Руди Гела издаде четата, побърза да се похвали колко е смел и как прескача от “мафията” към теб и твоята компания – поредната за този неблагодарник, въведен в партийното строителство, още 20-тина годишен, от Александър Томов-Лупи.

Днес отцепниците Радостин Василев, Иво Атанасов и Георги Георгиев са депутати от “Продължаваме промяната”. Найс, а?!

Защо, Кириле, ти и Лена не извикахте правилните медии да отразят вашата тайна среща с 12-те областни и заместник-областни управители от “Има такъв народ” на 13 юни, в резиденция “Бояна”, когато си наричал Слави “престъпник” и си настоявал да се отрекат от него?

Ти пожали послушковците, но уволни двамата, които се съпротивиха и отказаха да изневерят на ИТН – градоначалниците на Плевен и София-град.

Защо не извика репортери, когато с Асен Василев притичвахте тайно до квартал “Левски-Г”, за да се срещате със Слави в кабинета му в телевизия 7/8… докато той не забрани на охраната да ви допуска вътре.

Кириле, не разбра ли, че в България, освен баджак-журналистика, перачки на окаляни имиджи и сервитьори на удобни въпроси по големите телевизии, освен охранените от “Америка за България” медийни пудели, има и малцина истински журналисти.

И ние ще продължаваме да ти задаваме въпроси!

Нищо, че не отговаряш. Мълчанието си остава за твоя сметка.

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts