| | | |

Михалев изгуби връзка с кораба-майка: “Милиционерското крило” в ГЕРБ симулира скандали в ДСБ, за да …..

Депутатът от “Демократична България” и член на ръководството на “Демократи за силна България” Стоян Михалев обяви, че няма напрежение в “синята” партия и обвини ГЕРБ, че се опитва да вкара клин в обединението и ДСБ.

“Нямаме вътрешно напрежение в ДСБ. Това е симулация – да изглежда, че имаме”, категоричен е той пред БНР, въпреки че вчера петима членове на ДСБ поискаха оставката на председателя Атанас Атанасов.

Според тях той е “воденичен камък” не само за ДСБ, но и за цялата коалиция “Демократична България”.

“Това е една групичка, която не получи позициите, за които се бореше в партията.

Сега търси някакъв начин, очевидно подпомагана с логистика и отвън – тя си го прави вероятно за свое лично отмъщение, но отвън ги ползват като хора, които да свършат някаква работа, ако могат нещо да навредят”, каза Михалев и посочи откъде идва атаката:

“Очевидно за милиционерското крило в ГЕРБ ген. Атанасов е сериозна пречка, защото те си правят планове за връщане във властта.

Една част от ГЕРБ много показно се държат като апостоли на Сатаната. Някаква преторианска гвардия, която трябва да пази на всяка цена Борисов и ако може да го върне обратно във властта. За това те са готови на всичко”.

“Как точно в този момент започнаха да говорят за тези проблеми в ДСБ”, попита Стоян Михалев и добави: “Странна синхронизация на събитията”.

По думите му ГЕРБ се опитват да вкарват клин вътре в “Демократична България”, а и между ДБ и “Продължаваме промяната”, но това не се отразява на коалицията.

“В изключително добри отношения сме и с “Да, България”, и със “Зелено движение”, категоричен е депутатът.

“Борисов падна от власт, защото ДБ взе нещата в свои ръце и направи така, че Борисов повече да не се върне на власт. Сменяха се, появяваха се други партии, но ДБ беше през цялото време в този процес.

ДБ не се променя в тази посока – да възпира връщането на човека от “Банкя”, който много му се услажда да разполага с общите пари на българските данъкоплатци”, коментира още Стоян Михалев.

“Това уравнение им се усложни, защото се появи и “Продължаваме промяната”, с които много добре си партнираме, каза депутатът и добави, че от ГЕРБ сега се опитват да вкарат втори клин, допълни той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts