| | | |

Полицията с подробности от екшъна с джипа-камикадзе, ударил 5 коли и автобус

Два сигнала на тел. 112 предшествали сцените като от “Бързи и яростни”

Полицията разпространи подробности за екшъна като от “Бързи и яростни”, за който Флагман.бг съобщи и който завърши с пет ударени коли и автобус.

Ето как се е стигнало до преследването според данни от пресцентъра на ОДМВР-Бургас:

Около 19.59 ч. е получено съобщение за инцидент, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев” и “Македония”.

Междувременно е получен нов сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип в посока ж.п. гара – Бургас, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие.

Към кръстовището се отправили два полицейски патрула.

Забелязвайки ги, неадекватният мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил по бул. “Христо Ботев” в посока ж.п. гара – Бургас.

С десен завой джипа преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността “Пода” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт.

От инцидента няма пострадали граждани.

Стигайки до пътен възел Созопол, джипът “Гранд Чероки” преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново.

снимка Флагман

Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил, със старозагорска регистрация.

Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Флагман

Similar Posts