| | | | |

Гюров с конспиративна теория: Няма случайност! Всичко е координирано!

Всичко, което се случва в последните дни изглежда прекалено добре координирано, за да може да се нарече просто случайност.

Видяхме как действията на прокуратурата осигуриха възможност на политическите играчи от статуквото да отиграят своите карти.

Това написа Андрей Гюров от ПП в профила си във фейсбук.

Ето как коментира още последните събития:

ГЕРБ твърдят “на хартия”, че са готови да подкрепят съдебна реформа, но тази седмица станахме свидетели как в Правна комисия, също като в приказките, тяхната решителност се изпари с настъпването на залеза.

Мисля, че е крайно време маските да паднат и да започнем да оценяваме българските политици и политически партии по техните действия, а не по празните им заявки.

Решението на Радев да връчи третия мандат на БСП означава предсрочни избори.

А калните афери и постоянният режим на скандали целят да се прикрие най-големия обир.

Статуквото се опитва да открадне надеждата на хората. Да ни внуши, че лошото управление, срещу което всички протестирахме, е най-доброто, което заслужаваме.

Но аз искам съвсем човешки да ви кажа:

Не се обезверявайте! Ние няма да се примирим, няма да се разберем с тях.

Няма да превърнем Промяната в проекция на всичко, което ни гневеше, което ни възмущаваше, с което не бяхме съгласни.

Мантрата на политическите шамани е, че тази ситуация ще се повтаря до безкрай.

Внушението е, че проблемите на българите не могат да бъдат решени, докато не се решат личните проблеми на някои политици.

Нашето общество обаче прави разлика между своите приоритети и партийните мераци. Затова не трябва да се обезсърчаваме с твърдения, че нищо няма да се промени.

Промяната вече започна. Тя не е лесна и никога не сме твърдяли, че ще бъде. Но нямаме съмнение, че ще я продължим. Заедно!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts