| | | |

Георг Георгиев попиля Настимир и “Продължаваме промяната”: Цялата тази “Промяна” е облачна и крипто! Те са фабрика за илюзия

Бойко Борисов няма проблем да се срещне, с когото и да било. Човек, който е бил 12 години министър-председател няма проблем да погледне останалите лидери в Народното събрание.

“8 американски щата разследват хора от ПП за криптовалутата. Българската прокуратура работи с международни служби”.

“Над 1 млн. лева се оказва, че са дарявани на ПП, но няма отчет. Трудно е моралът да идва от хора, които 5 пъти са си сменили партията, каза той по адрес на Настимир Ананиев.

179 000 от 221 000 лв. общи дарения за “свещената крава” на ПП – “Демократична България”, са дарени от служители на Нексо. Как служителки с 40 000 лв. годишна заплата са дарили в лично качество по 20 000 лв. за “Демократична България”, попита депутатът.

“Продължаваме промяната” са получили над 1 милион лева дарения, но няма и ред обяснение – най-прозрачната и дигиталната партия не се е отчела в сайта си, разкри той.

Цялата тази “Промяна” е облачна и крипто! Те са фабрика за илюзия. Опитаха да ни направят аватари, които да управляват.

Всичко, което видяхме от “Промяната” е илюзия – къде е евтиният ток, танкерите с газ, мостовете и тунелите, попита Георг Георгиев.

„От един човек, който сме го виждали на паветата в пет различни формации, да говори за човек който е бил три пъти премиер на България е несериозно.

Настимир Ананиев, ако си спомняте тръгна от ДБГ, мина през Реформаторски блок, Волт, Мая Манолова и сега е в ПП.

Човек, който е бил в пет различни формации в рамките на пет години е седнал тук да ни говори за морал.

Човек, който е бил съдружник с един от най-издирваните, предполагам че скоро ще стане такъв и в света за криптообвинеми“, заяви Георг Георгиев от ГЕРБ по повод Настимир Ананиев от ПП и съдружието му с шефа на Nexo Антони Тренчев.

Депутатът от ГЕРБ запита „кой мята калта“, дали това са световните медии, „каскетите“ от 8 американска щата, „каскета“ от Ню Йорк ли?“, визирайки думите на Ананиев, че разследването срещу криптобанката е „кал и каскети“, посочвайки главния прокурор на България Иван Гешев.

Георгиев припомни, че българската прокуратура работи с чуждестранни служби и припомни, че „свещената крава“ и любим коалиционен партньор на ПП, ДБ са получили над 100 хиляди лева дарения от служители на фирмата Nexo.

Георгиев призова Настимир Ананиев и останалите да отидат в Израел и да кажат, че всичко е измислица, след като стана ясно, че част от парите минавали през Nexo са финансирали терористичната организация Хамас.

Според израелското разследване през Нексо са минали над 100 транзакции за “Хамас”, каза още той.

“Не съм участвал във фирма с Бойко Борисов. ПП е фабрика за илюзии. Къде са танкерите с газ, които обещаваха?”, попита Георгиев.

Той заяви, че от ГЕРБ ще се срещнат от БСП, ако бъдат поканени, но не и ако им се предлагат пазарлъци.

“От ПП ни предлагаха кьорфишек в залата, който дори не си подкрепиха. Искахме консенсус за обществото.

От дистанция на времето и ние виждаме, че може би е трябвало да сме по-диалогични. Но нямаше да сме разбрани от хора, които се занимават с криптовалута”, каза още Георгиев

Това заяви Георг Георгиев от ГЕРБ пред БТВ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts