| | | |

Йордан Цонев ги застреля: Вярно ли мислите, че “Кирчовците” са спасили Украйна?

За мен предизборната кампания започна още от нощта на 2 октомври.

Това заяви пред БТВ Йордан Цонев от ДПС.

“Случаят с Нексо е планетарен, става въпрос за огромни суми. Откраднати са много пари на американски, както и на немски граждани. През криптопирамидата са изпрани много пари на руски олигарси.

Израелските служби са предали на родните, че един от финансистите на Хамас е правил транзакции през криптобанката”, каза още той.

Политическата връзка на Нексо е пряко свързана с кръга “Капитал”. Сега тези връзки излиза – чрез реклама в един от техните вестниици, чрез фирми, чрез дарения, каза още той.

Скандалът с оръжията за Украйна е кризисен пиар. Вярно ли мислите, че “Кирчовците” са спасили Украйна?

Като чуя за тях, се сещам за комисионните, коментира Цонев темата за износа на оръжие към украинската страна и разследването на “Ди Велт”

Относно управлението на страната Йордан Цонев коментира ГЕРБ и ДБ:

Защо Демократична България и Продължаваме промяната не подкрепиха евроатлантически кабинет на проф. Николай Габровски?

Прокситата на кръга „Капитал“ е, че не могат да управляват сами, а и не искат, каза Йордан Цонев.

ДПС ще направят всичко по силите си да има правителство, за да започне решаването на останалите кризи.

“Евроатлантическата линия не трябва да се изпуска и това е нашата червена линия. Относно червените линии с ГЕРБ, да, имаме много – те водят политика на постфактум решения. Решават нещо и ни осведомяват, за нас това не е модел на управление, а обратното – с разговори.

Йордан Цонев посочи, че няма кой да преглътне „Демократична България” в пакет с „Продължаваме промяната. Иначе Христо Иванов му се вижда, че е узрял да води диалог.

Експертното правителство не е по-добро от политически кабинет, но в момента това е вариантът и в условия на кризи, добави депутатът от ДПС.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts