| | | | |

Войната става жестока: Елемент! Лъжец! Гьонсурат!

Този елемент (Никола Стоянов) е назначен за министър на икономиката на служебното правителство, само защото беше уволнен за корупция от редовното. Така работи моделът “Радев”.

Тази вечер си позволи, за кой ли път, да споменава името ми и да лъже по мой адрес с характерната си патологична усмивка.

Износ за Румъния не е имало. Фирмата си върна разрешителното неизпълнено в междуведомствената комисия.

Медиите, които цитира са фантомни или жълти сайтове, които съдя, както и един “смелчага”, който пишеше фейсбук постове за този износ, същите сайтове веднага го препечатваха, а той незабавно си изтриваше коментарите, за да няма следи. Сега също е подсъден.

Този пишман-министър ми е интересен единствено от психологическа гледна точка, за да си обясня по-добре съдържанието на турското понятие “гьон сурат”.

Припомняме думите на икономическия служебен министър Никола Стоянов тази вечер по БТВ:

“Точно на 28 април, когато бившият премиер Кирил Петков е в Украйна, у нас се случва нещо странно, нещо извън всички правила. А именно за една нощ се вади разрешително за износ към Румъния.

Това се случва в разрез с всички правила на комисията и по личните указания, разбира се, на министъра на икономиката и по конкретно на началника на кабинета му – Калоян Методиев с натиск върху експерти“.

от фейсбук профила на Калоян Методиев

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts