| | | | |

Нападнатият депутат от “Възраждане” се сравни с Ахмед Доган

Аз съм вторият политик, на който е вадено оръжие. Помните кой е първият – Доган.

Това коментира депутатът от “Възраждане” Стоян Таслаков пред журналисти в парламента по повод нападението срещу него от страна на сина на кмета на Панагюрище, за което вчера алармираха от партията му.

“Той е от тази прослойка, която разделя обществото, той е проукраински настроен, против циганите е, а това е абсолютно недопустимо”, смята Таслаков.

Депутатът обяви, че парирал всички удари и има бойни умения.

Той уточни, че е нападнат в София, където е мандатното му жилище на ул. “Нишава”. Според него сина на кмета на Панагюрище може да го е причакал, тъй като му е писал съобщение, че знае къде е адресът му.

“Аз съм добре. За щастие успях да се отбранявам. Вчера, прибирайки се към дома ми, носейки багаж, лицето Иван Белишки, ме нападна на тротоара.

Успях да се отбранявам, което шокира съпротивата. Започна да търси пистолет в чантичката си, след което извади оръжието и аз реших, че трябва по някакъв начин да го обезвредя.

Влязох в най-близкия магазин, защото там е по-тясно пространството и очаквах да има свидетели.

Той ме последва, влезе в магазина, там стана спречкване. Успях да му хвана ръцете, при което казах на хората в магазина да звъннат на 112.

Той се отказа, отскубна се и побягна”, разказа Таслаков.

Стана ясно, че Таслаков е подавал жалба до полицията и прокуратурата за заплахите, но миналата седмица пак е имало инцидент.

“Тогава ме срещна с колежката Искра Михайлова. Тогава само ме блъсна и обиди нещо и ме заплаши за живота ми пред свидетел.

Подадохме веднага втора жалба от миналата седмица. Пак полиция, прокуратура. Увериха ни, че лицето ще бъде задържано, но вчера не беше задържано”, добави депутатът от “Възраждане”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts