| | | |

Лидерът на ГЕРБ изригна: Дека е самолето? Евтината опаковка Петков проспа всичко ВИДЕО

Бойко Борисов призна на извънреден брифинг, че е притеснен от тема, свързана с неуменията на бившите управници от ПП. „Да не кажа некадърност. Ескалира напрежението между България и Република Северна Македония (РСМ)“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Габриела, майката на Християн беше тук. Не иска да се връща в РСМ. Тя е медсестра, ще започне работа тук.

Говорих с колегата Мицковски. Не можем да браним никой, който е извършил криминално престъпление. Сега има именно такова – стрелба, побой, счупена челюст. Това е средна телесна повреда“, каза той.

Борисов заяви, че ГЕРБ ще настоява виновниците да са изправени пред съда.

„Всичко това подкопава усилията, които положихме РСМ да тръгне по пътя към ЕС“, каза той и констатира, че има опит РСМ да се върне под руско влияние.

„Тогава, когато е трябвало да се вкарат в конституцията за РСМ текстова, тогава нашия премиер си го спомням с Еконта, който забегна на някъде, фъркаше със самолетчета. Веднъж фръкна и слезе.

Помните – месец и половина два, то не бяха обеди, вечери, делегации, работни групи. То не бяха „ма как, ние почваме вече магистрали, ж.п. линии“.

Ние слушаме, гледаме. Казвах си, може пък да са по-добри“, каза Борисов.

По думите му той е имал разговора още преди с премиера на Македония, който му е споделил, че каквото поиска, Петков го прави.

“Питах го още тогава – “Какъв самолет, то ще има ли пътници”, а той ми отвърна, че Кирил е обещал да лети”, каза Борисов.

„Дека е самолето? Дека е магистралата? “От къдя накъдя”.

Това гледали ли сте го по Нова телевизия. Евтината опаковка Петков проспа всичко”, отсече бившият премиер.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts