| | | |

ВНИМАНИЕ! Руснаци ни лъжат с техните портрети

Нов и бърз начин за възстановяване на зрението без операция, Почиствайте вените си у дома, до един кг кръвни съсиреци излизат за ден, ако пиете 2 лъжици на гладно, Лекарство с мигновен ефект, Свалете 10 кг за 10 дни.

Такива и още десетки реклами на чудодейни “лекарства” върлуват в социалните мрежи и обещават да излекуват всяка болест за секунди.

Всички те се “препоръчват” както от известни наши лекари, така и от несъществуващи професори.

Най-често зад измамите стоят руснаци.

Имената на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, пулмолога д-р Александър Симидчиев, кардиолога проф. Иво Петров, офталмолога проф. Александър Оскар, бившия здравен министър д-р Мирослав Ненков и общопрактикуващия лекар д-р Гергана Николова са само част от замесените в интернет измамите.

Най-често те обясняват колко полезен е даден продукт в интервю, а доволни пациенти коментират постовете, че “лекарството” е много ефективно.

Макар д-р Симидчиев да не е очен лекар, неговото име и снимка е използвано за “нов метод за корекция на зрението без операция”.

Снимката на доц. Ангел Кунчев, който е наречен Ангел Кънчев, пък е използвана във фалшива реклама на метод против високо кръвно и запушване на кръвоносните съдове.

Почистване на кръвоносните съдове “рекламира” и д-р Ненков.

За полезните действия на хранителна добавка, която подобрява зрението само за 5 дни, “обяснява” офталмологът и ръководител на Клиниката по очни болести в “Александровска” проф. Александър Оскар.

В публикацията се разказва и за историята с майката на Оскар, която всъщност била причина офталмологът да се насочи към създаването на добавката.

Жената постепенно губела зрението си, не помагали нито очила, нито лещи, затова професорът създал таблетките.

“Не се доверявайте на продукти с неизвестен произход, защото, освен че няма да помогнат, могат и сериозно да навредят на здравето ви.

Вярвайте на медицина, базирана на доказателствата!”, написа Оскар в профила си във фейсбук.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж Фейсбук

Similar Posts