| | | | |

Волен изчерви мрежата: Английският посланик е учител-педофил, а Индиеца – лъжец!

Лидерът на Атака – Волен Сидеров, отново демонстрира пиперливия си език и нападна водещия на “120 минути” по Би Ти Ви Светослав Иванов, наричайки го “индиец”.

Скандалджията Сидеров, който често се забърква в каши, засегна и темата “Магнитски”.

Ето какво сподели в профила си във Фейсбук беловласият бивш депутат:

“Мислех, че сме на дъното в медиите… Индиеца доказа, че може още.

„120 минути” по БТВ в неделя, 12 февруари. Светльо Иванов, наричан масово в мрежите „Индиеца”, интервюира английския посланик у нас.

Такова интервю в медицинския език наричат фелацио и с такива интервюта на много места по света и у нас си изкарват добра прехрана различни хора, но все пак от женски пол и изглеждащи по-добре от гелосания претенциозен лъжец, водещ на предаването.

Защо го наричам „лъжец” ли?

Ами, защото преди няколко години, на антинатовски митинг на Атака, той дойде да вземе изявление от мен и на въпроса ми: ”Това ще го излъчите ли?”, той най-нагло излъга: „излъчваме на живо в момента…”

След минути колегите ми дойдоха и ми съобщиха, че няма такова нещо.

За такива срам няма. Такива са готови на всичко унизително за тях, за да присъстват като част от „медийния елит”. Имат гръб, разбира се.

Всички проститутки имат сутеньори. Както и ченгета, които покриват сутеньорите.

И за да не скочи някой в защита на Индиеца и да каже, че го сравнявам с древната професия, ще отрека веднага: нищо общо няма между него и проститутките!

За разлика от него, те си продават тялото, но не и душата.

И така, темата е закон, наречен на името на един мошеник:„Магнитски”.

Този е бил брокер на англичанина с американски паспорт Уилям Броуди, който чрез мошеника Магнитски краде 5 милиарда долара от Русия преди 12-13 години и бяга.

Магнитски няма нищо общо с права на човека и борба с корупцията, напротив, той е символ на корупцията.

Но у нас отдавна няма медийна среда, която поне да обясни за какво става дума, когато се произнесе едно име и понятие.

Броуди има задочна присъда за данъчни измами в Русия на стойност 5 млрд. долара и контрира това обвинение с т. нар. Как контрира?

С част от откраднатите от Русия пари плаща на лобисти да прокарат закона – това е допустимо в САЩ и прави яка русофобска кампания.

При Обама това минава. Министерството на САЩ се превръща в световно гестапо, което посочва кой е лош и трябва да носи жълта звезда и кой може да е „ариец”.

Банковата система се контролира все още (но няма да е задълго) от англосаксонската световна мафия и санкциите се състоят в забрана да боравиш със сметки навсякъде в техния свят.

Законът Магнитски уж борел корупцията по света.

Ами тогава трябва да започнат от Джо Байдън, корумпираният му син и обаждането на самия Байдън –баща до главния прокурор на Украйна, да спре разследването срещу компанията, в чийто борд е Хънтър Байдън и която обира Украйна като кърджалия.

Не щеш ли, днес към световното гестапо от САЩ, се присъединила и Англия. Ама тя напусна ЕС, значи не ни е европартньор.

Посланикът, обявен като специален гост, беше с излъчване на белгийски учител по химия – педофил.

Не казва нищо конкретно, но той и Индиеца не го пита. Никакви данни за конкретни нарушения, нищо, нищо, нищо… Празни приказки и любовна игра между водещия и педофила.

Гледах това и си мислех: Не ми се вярваше, че някой в българската медийна проституционна среда може да ме изненада неприятно. Оказа се, че може”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts