| | | | |

В последните 3 години най-добрата кариера се оказа да се подредиш под юмрука. Двама души са незаменими напоследък: Велислав Минеков за Румен Радев и ….

Спомням си една снимка от лятото на 2020 година … Велислав Минеков така си протяга ръката, че ахааа да падне възнак на жълтите павета … зор голям и защо … за да докопа юмрука на президента.

Демократът с широко отворена усмивка се лендзи към кадъра на генерал Решетников – нали от неговите среди излизаха тези нападки?!

В последните 3 години най-добрата кариера се оказа да се подредиш под юмрука.

Велислав Минеков трябваше да се превърне в адски тежко бреме, за да бъде разкаран от министерството на културата. Но пък не остана на улицата.

Преди време започнах да разпитвам в Министерски съвет дали Велислав Минеков е назначен за съветник на премиера Гълъб Донев.

Обади ми се говорителят на служебния кабинет Антон Кутев – много решително отсече: нито е назначен, нито ще бъде назначен някога.

Такааа .. до днес, когато го попитах: вярно ли е, че Велислав Минеков е назначен за съветник на вицепремиера Лазар Лазаров, май в качеството му на социален министър.

Отговори ми със смс: ” Доколкото разбрах, не е назначаван, но това не е и нещо за което отговарям аз, та не мога да съм сигурен съвсем.”

Така е – той отговаря за МС, а не за отделните министерства.

Двама души са незаменими напоследък: Велислав Минеков за Румен Радев и Светослав Трайков за Велислав Минеков.

Новата номенклатура.

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts