| | | | |

20-те най-известни личности на протестите от 2020 са се явявали с по 3 до 5 различни субекта на последните избори. Всеки път в името на доброто

Странни са завоите на съдбата.

Само преди месеци Петър Витанов, Явор Божанков, Кирил Добрев и купчина други бяха гръбнака на промяната, почтени братя и весели момчета в безбрежното ляво море.

Днес те са враговете на лявото, похитителите на изчезналия вот, грешниците.

От друга страна Мая Манолова и Отровното трио направиха успешни трансфери – кой в новата лява формация, кой на държавна заплата при Радев, кой в ляво-дясната мъгла край ПП/ДБ.

20-те най-известни личности на протестите от 2020 са се явявали с по 3 до 5 различни субекта на последните избори. Всеки път в името на доброто.

Кой бил в ИТН, кой в ПП, как се смесили, кого изгонили, чий шурей и кой точно баджанак, първо къде, после защо.

Ако тези хора имаха малко по-консистентно политическо поведение, днес сред овладените и разрушени активи нямаше да са само БВР, партиите, няколко министерства, пътищата, язовирите и енергетиката, а и остатъците от държавността.

БНБ например.

На първи април ще решаваме отново кой да ни лъже нататък. И кой да води безбройните дела, повече от 100 дотук, между политически лидери. Само от днес са още две – Настимир ще съди Слави Трифонов и Тома Биков.

Скоро всеки, който се появява по телевизора, ще съди или ще е съден от всеки друг, който се появява по телевизора.

От това ще произтече титанична промяна, която ще превърне тесните социалисти в широка коалиционна гняс, която ще управлява България докато не ни писне и малко след това.

Така беше в моето детство. Чудя се защо въобще го живяхме този преход.

от фейсбук профила на Виктор Димчев

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts