| | | | |

Мрежата се тресе от смях: Смартфонът звънва – “Венко съм, всъщност Киро съм, дойде е време разделно да се обединиме. Атанасов ще води листата …

Мафията е пробила ПП. Конкретно, са я щурмували някакви нагаждачи, склонни да отстъпват – не го твърдя аз, а Дунчев.

Той, както разследва из гората, не да и той – майстор на късия разказ – не, седи, дебне мръсници в гора, смартфонът звънва – “Венко съм, всъщност Киро съм, дойде е време разделно да се обединиме. Атанасов ще води листата, ти втори.”

Дунчев се съгласява, главата му пуши, разследвания, репортажи, но уведомил екипа си, че ще е втори в листа.

Веднага Мафията се надига – вече не знам, сега той и структурата ли излизат Мафията, наглите и конформистите от ДБ, или – самото ПП.

Но разбирам, че Мафията е пробила, интересно, че никой не можеше да предположи, че при около 50 места, и 82 партии и гражданска квота, ще се стигне дотук – Мафията да ги превземе.

Айде, това как да е, обаче разбирам, че Цветанов и Борисов стоят зад Продължаваме Промяната, и сега, те не искат да я променят, а Дунчев иска.

А в НС има някакви мошеници, при които Дунчев държи да бъде, ако е водач – Промяната е реформирана, ако не е – Борисов е Венко Сабрутев.

Отделно, си е заложил главата, води битка, съосновател е на три от партиите в коалицията, и всеки момент ще го премахнат, обаче пък 15 години нищо не му направили.

Малко объркано звучи, знам.

Е, да основно, се повтаряше Мафията, следващия път ще говорим, 15 години го правих, други хора правили деца, и проблемите в ПП са Национален проблем , а не – партиен.

Ако си мислите, че тези – до един – не са добре, мне, не мога да се съглася с вас.

Завършвам с думите му, че “първо трябва да променим Промяната, че после да променяме държавата”.

Ще изчакаме, ще видим. Мафията няма да спечели, която и да е тя.

от фейсбук профила на Атанас Лазаров

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts