| | | |

Кака Лена се метна да защитава Кирчо, каза тежката си дума за разцеплението в “Промяната”

Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да е втори в листата на София-област.

Това обяви бившата шефка на кабинета на Кирил Петков като премиер и сочена за най-близък сътрудник на лидера на “Продължаваме промяната” Лена Бориславова.

Направи го с коментар под свой пост във фейсбук.

Така тя за първи път взе отношение по новото разцепление в “Промяната” заради проблемите между ПП и “Демократична България” за определяне на водачите на листи.

“ПП има колективни органи, които са взели по съответната процедура решения. Решението Дунчев да не е водач, а втори в листата, което е сигурно избираемо място, е предварително обсъдено с него и неговата първоначална реакция беше на съгласие.

Другото е … последваща емоция.

Задкулисие в ПП няма. Емоции обаче има – разбираемо с оглед на тежката на задача и това, че сме хора”, написа Бориславова като коментар под свой пост, в който заявява:

Ако някой ви обяснява, че нещо не може да се направи, в повечето случаи този ня#Кой не иска промяна, или го е страх, или завижда или не му достигат собствени качества, за да се придвижи напред.

В петък Дунчев обяви, че не е съгласен с решението на ПП да даде водаческото място в София-област на ДБ. И обяви, че с цялата организация напускат кампанията. А лидерите на ПП обвини в измяна заради решението.

В неделя Дунчев пък заговори за задкулисие в ПП и обеща да го разкрие, ако не бъде променено решението за листите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts