| | | |

Слави с нова сензация, не е за вярване къде се е озовал заради кака Лена

Слави Трифонов е давал обяснения пред Комисията за защита от дискриминация във връзка с песента за Лена Бориславова, която преди месец публикуваха от екипа му.

Това обясни самият той в подкаста “При ТоТо”.

“Парадоксално, но и сега една песничка, която направиха моите сценаристи, и я пуснаха, притесни дотолкова, че аз днес давах обяснения пред комисия, която днес ме кара да давам обяснения”, каза Трифонов, а в последствие обясни, че става въпрос за Комисията за защита от дискриминация, пред които е давал обяснения за “Песен за Лена”.

Според него би било по-добре, ако са се подиграли с мъж.

“Трябваше да се оправдавам днес, давах обяснения защо сме направили тази песничка, в която аз въобще не участвам”, разказа Слави. Епизодът е заснет на живо пред публика миналата сряда.

“Нищо не се е променило. Това е много тъжно. Някаква песничка, някакви хора пеят нещо и това фрустрира до такава степен, че мен също ще ме дават на Европейската комисия за тази песничка”, обясни Трифонов.

Хубаво е, че има такава комисия, ама защо е изпята песничката за кака Лена. Кака Лена, кака Лена, запя той, а Тото го секна.

“Не пей сега”, каза той.

След като песента за бившата говорителка на кабинета “Петков” излезе, тя обяви, че ще съди Трифонов.

Сценаристите пък обясниха, че нямат общо с песента, а тя била “народно творчество”, на което се натъкнали.

По-късно хората на Слави пуснаха и песен за бившия премиер Кирил Петков, където възпяват и баща му.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж Архив

Similar Posts