| | | | |

Бившият пиар на ПП със залп по Киро и Асен: Когато посланията са ти да се харесаш на ….

Пореден залп срещу комуникационните стратегии на Продължаваме промяната отправи бившият пиар на Кирил Петков и Асен Василев Диана Дамянова.

снимка Архив

Този път повод за нейното недоволство предизвика изказването на Петков, че паметникът на съветската армия в центъра на София все пак няма нужда да се разрушава, а просто да се премести:

“Най-разумно е Паметникът на Съветската армия да бъде преместен, за да бъде част от историята, но да не бъде разрушен“, каза съпредседателят на ПП пред Би Ти Ви.

Дамянова обаче напомни, че когато посланията, които се отправят, са тип: “да се харесаш на всички”, резултатът е: не се харесваш на никого:

Напълно безплатни пр- съвети To whom it may concern. Конкретно:

Когато под обществен натиск дори ББ е стигнал до твърдението за разрушаване на паметниците с руски шмайзер отгоре, да искаш да ги преместиш е пр-нонсенс, още повече че само преди час бившият ти коалиционен партньор е нарекъл счупването на “благодарствения” надпис – вероломен акт”, написа Дамянова.

И добави, че така нито левите се успокоявали, нито имало подходящо послание към десните.

“Простичка математика. Също да добавя, че руските генерали , дето имената им висят на софийските улици, НИЕ много добре знаем какви са и какво са сторили.

Просто така, знаем го от историята”, пише още правдиво Дамянова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts