| | | | |

Георги Георгиев изобличи Ицо Хазарта в лъжа, но му прости ВИДЕО

“Днес е ден за прошка и затова прощавам публично на депутата Христо Петров (харесван от мен изпълнител Ицо Хазарта) за това че е казал, че едва ли не строим паркинг в Надежда, защото той пише писма до общината”.

снимка Архив

Това написа преди минути в личния си фейсбук профил общинският съветник от ПГ на ГЕРБ /СДС/ Георги Валентинов Георгиев.

“Ами не, не се случват така нещата в света на възрастните и в правовата държава, г-н депутат.

Прилагам линк от 4 юни, 2021 година, когато ние, съветниците от ГЕРБ и кмета на района Надежда – също от ГЕРБ, за първи път представихме на гражданите на Надежда проекта ни за общински паркинг там.

Тогава Ицо Хазарта не бил депутат, а изпълнител. Не я имало и партията му, впрочем.

Последваха още едно обсъждане, съобразихме се със забележките на живеещите край терена, после подготвихме проект за паркинга, след това осигурихме финансиране,

работихме месеци наред за всички разрешителни и съгласувателни процедури с държавните органи, гласувахме в общинския съвет за проекта, защитавахме го пред финансиращи институции и гарантирахме и общински средства със “Софийски имоти”, учредявахме обезпечения, както се се случват нещата, когато искаш и знаеш как.

Паркинги с писма от депутати не се строят. ЮТрябват идеи, визия, но и да знаеш и да можеш да го направиш, да намериш пари във време на КОВИД и после ръст с 330% на разходите на градския транспорт на София.

Припомням, че партията на Ицо Хазарта – Продължаваме Промяната НЕ ПОДКРЕПИ отпускането на финансиране от Народното събрание за градския транспорт въпреки три пъти по-високите сметки за газ и ел. енергия на автобусите и метрото.

А с г-жа Фандъкова дни наред бяхме в парламента да им представяме разчетите и защо това се налага, писахме не едно и две писма с конкретни данни как се отразява енергийната криза на транспорта.

снимка Фейсбук

Тогава ни трябваха депутатите – всички (не само нашите от ГЕРБ, които изнесоха битката и успяха), защото градския транспорт на София не е на ГЕРБ, а на гражданите – на всички, без значение дали и коя партия харесват.

Прощавам на депутата Христо Петров и за това, че НЕ гласува за помощта за градския транспорт на всички български общини.

Но дали софиянци ще му простят, ще решат те. На 2 април”, написа Георги Валентинов Георгиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts