| | | |

Проф. Костадин Ангелов: Всеки глас, даден за ГЕРБ-СДС ще гарантира отдалечаване от икономическата криза, от галопиращата инфлация

Според представителите на коалицията, изборите на 2 април ще са съдбоносни за България

Да бъда водач на листа в такъв знаков град като Велико Търново е голяма чест, но и отговорност. И това не е клише, защото Велико Търново е духовната и историческа столица на България. Градът е марка на държавата.

Целим се в три депутатски места във Великотърновския избирателен район и имаме реален шанс да го постигнем.

Този резултат е постижим, заради липсата на нормален диалог в новата коалиция “Продължаваме промяната-Демократична България, докато нашата коалиция ГЕРБ-СДС е изключително единна и целеустремена.

Това заяви в неделя пред журналисти проф. Костадин Ангелов, който за пореден път ще е водач на листата на ГЕРБ-СДС в старата столица.

На втора позиция е Георги Недев, който е сред ярките представители на младите хора в региона, втори мандат общински съветник.

Трети е Димитър Николов, икономист, магистър по управление на човешките ресурси.

След него е педиатърът д-р Валентин Точков, а пета е Станислава Стоянова, зам. кмет на Свищов и преподавател в катедра „Мениджмънт” на Стопанската академия.

Проф.Костадин Ангелов сподели, че сред приоритетите му отново е изграждането на автомагистралите “Хемус” и “Русе-Велико Търново”.

Така ще има финансиране за проблемните “Присовски завои” на южния вход, както и за реконструкция на трасето на северния вход на Велико Търново.

„ Това ще помогне да се увеличат двойно туристите, които посещават региона и те да надхвърлят 1 милион души.

Друг важен въпрос е справяне с водната криза в областта, както и за решаване на проблема със завода “Кроношпан” и гарантирането на чист въздух”, изброи проф. Ангелов.

Той подчерта още, че сред важните въпроси е и подобряване на здравеопазването в болярския град чрез решаване на напрежението заради ниските работни заплати на медицинския персонал и постигане на дългосрочна финансова стабилност на областната болница.

Проф. Ангелов загатна и за модернизиране на Комплексния онкологичен център във Велико Търново чрез осигуряване на средства за модерна диагностична апаратура.

“Изборите на 2 април ще са съдбоносни за България. Всеки глас, даден за ГЕРБ-СДС ще гарантира отдалечаване от икономическата криза, от галопиращата инфлация.

Време е да върнем България на магистралата към Шенген и Еврозоната след като страната ни бе отхвърлена заради некадърното управление на “Продължаваме промяната”.

Нашата политическа коалиция ГЕРБ-СДС е единствената, която иска и ще състави редовен кабинет, докато “Продължаваме промяната” не искат редовно правителство и се готвят за избори две в едно през есента.

Разчитаме на всеки глас и заради възстановената форма на гласуване с хартиената бюлетина”, коментира проф. Костадин Ангелов.

Кметът на Велико Търново и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов представи листата на коалицията, която е обновена в сравнение с тази от предходния вот.

Сред кандидат-депутатите има нови имена-Антоанета Селенска- шампион по лека атлетика и почетен гражданин на Велико Търново, Венцислав Георгиев-политолог, проф. Димитринка Тонкова, Росица Генчева-мениджър, Георги Тодоров- студент, Николай Теодосиев- кмет на село Дичин, Нелина Александрова-икономист, Николай Колев-историк.

“Всеки български гражданин иска страната ни да има кабинет, който да гарантира стабилността на държавата. В момента тя оцелява благодарение на местната власт.

За втори път държавата е без бюджет и кметовете са принудени да управляват с 1/12-та от това, което са изразходили през миналата година”, каза в заключение Даниел Панов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts