| | | |

НОВ СКАНДАЛ: Отцепник от Слави заплашва “Промяната”, ще саботира кампанията

Заплахи за “брутална очерняща кампания” е отправял Георги Георгиев, отцепник от “Има такъв народ”, попаднал в квотата на “Продължаваме промяната” в последния парламент, съобщава Lupa.bg.

Заплахите са били по повод желанията му да бъде водач на листата във Враца, която традиционно се води от Деница Симеонова.

Георгиев бил доста гневен, че не заема първа позиция и намекнал, че е гогов да замеря с компромати довчерашните си съратници.

В ПП той открай време е силно недолюбван заради интригантския си натюрел.

Ултиматуми за гарантирани места са се случили още преди седмици, но са ескалирали в последните дни от реденето на листите.

Обединението между ПП и “Демократична България” стресна и други бивши депутати за местата им в листите, първият от които беше Александър Дунчев, който в ефира на Би Ти Ви постави ултиматум “Продължаваме промяната” да запази лидерската позиция в областта.

Според коалиционното разпределение водещото място за София област пое пулмологът д-р Александър Симидчиев от гражданската квота на “Демократична България”.

На същия принцип бившият депутат Георги Георгиев дълго заявяваше, че ще подкрепя „Продължаваме промяната“, уверяваше, че припознава каузата на партията, докато не дойде време за редене на листи и той не получи желаното първото място във Враца.

Сега Георгиев бил готов да саботира кампанията и да замеря с компромати довчерашните си съюзници.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts