| | | |

ГЕРБ: С нумерология и Кабала не се занимаваме, експериментът трябва да приключи

С нумерология и Кабала не се занимаваме. Това е просто число. По-важното е тази епоха на експерименти да приключи и републиката да бъде управлявана от хора с опит, професионалисти.

Като говоря за експеримент, мога да бъда много конкретен.

От две години държавата и обществото са жертва на поредица от неуспешни експерименти, организирани от лаборанти със съмнителна квалификация.

Това заяви пред журналисти заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев

Той обобщи, че най-важното е да има политическа воля, за да може след изборите да има ясно мнозинство и да се сформира правителство, което носи отговорност.

“Не съм притеснителен по природа. Социологическите изследвания показват противоречиви резултати. Кампанията тепърва започва”, коментира той последната прогноза на “Алфа рисърч”, която поставя опонентите им от ПП-ДБ на първо място.

“Имаме професионално изготвена програма с приоритети във всяка една сфера. Комплексен документ, а не набор от пожелания. Имаме смелостта, освен да сме първи, да съставим правителство.

Кой е първи и кой втори, винаги има значение, дори разликата да е половин, един процент, първият е първи”, посочи още Дончев..

“Хората очакват от политиците да се справят с инфлацията, а ние сме единствената партия, която заявява, че ще реши този проблем.

Ако колегите от ПП-ДБ са първи, моето опасение е, че те нямат решение на този въпрос”, заяви Делян Добрев.

Росен Желязков от своя страна потвърди, че ГЕРБ ще подкрепи механизма за разследване на главния прокурор.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts