| | | |

Емоционално: Мустафа Карадайъ даде обет на 3 март СНИМКИ

Да дадем обет да пазим България мирна и свободна.

Това заяви на 3 март лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Той, евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента, зам.-председателят на Движението Йордан Цонев и лидера на Младежко ДПС Сезгин Мехмед присъстваха на тържествената церемония по издигането на българското знаме пред Паметника на незнайния войн в София, съобщи пресцентърът на ДПС.

Нека предадем и на бъдещите поколения завета да пазят Свободата, да обичат Родината и да строят с разум и сърце, отговорно и вдъхновено своя по-добър и по-красив свят, за да бъде и пребъде България! – заяви Карадайъ.

И призова: “Прекланяйки глава пред саможертвата и подвига на хилядите герои, които направиха възможна Свободата, ние трябва да дадем този така нужен днес обет да пазим България мирна и свободна и да й отредим достойно място в европейското семейство!”.

След церемонията Мустафа Карадайъ се видя и разговаря със Симеон Сакскобургготски.

Ето цялото послание на Мустафа Карадайъ за 3 март:

Днес, когато отбелязваме 145 години от Освобождението, ние отново преосмисляме свободата като ценност.

Свободата е символ на достойнство и е наша обща отговорност пред бъдещето.

Днес, когато близо до нас се води война и хора биват убивани, свободата и мирът отново се осъзнават както основни ценности. И само с обща воля и общи усилия можем да ги защитим.

Днешният ден е повод за размисъл. Ден, който призовава да бъдем единни, за да имаме достойно бъдеще.

Прекланяйки глава пред саможертвата и подвига на хилядите герои, които направиха възможна Свободата, ние трябва да дадем този така нужен днес обет да пазим България мирна и свободна и да й отредим достойно място в европейското семейство.

Нека предадем и на бъдещите поколения завета да пазят Свободата, да обичат Родината и да строят с разум и сърце, отговорно и вдъхновено своя по-добър и по-красив свят, за да бъде и пребъде България!

Честит празник!

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук

Similar Posts