| | | | | |

Актьорите от Народния театър са смълчани, уплашени – и без това добрите сили вече им пращат мутрите на “Боец” да вандалстват из театъра…

Потресаващо БТВ и Нова функционират като партийни телевизии на добрите джендър-сили и предоставят думата само на партийните творци Александър Морфов и Павел Поппандов.

Те, от своя страна, безпощадно ругаят колегите си, активирайки най-мракобесния вербален инвентар на неотроцкизма и инсинуацията.

Морфов нарича директора на Народния “нищожество”. Трупата на Народния – “племе”. Евгени Будинов не бил “гербаджийски боклук”,а само “боклук”.

Поппандов нарича съратника си от НЛО и “Оркестър без име” Георги Мамалев – “платен прислужник”.

Същият този Поппандов призовава зрителите да бойкотират представленията на Народния театър.

Повтарям още веднъж – български актьор призовава за бойкот на българския Национален театър по партийни съображения.

Според водещата новина в централната емисия на БТВ държавата е превзета от Радев, ГЕРБ и ДПС – по цитат от интервюто на Александър Морфов.

ГЕРБ и ДПС, които не са във властта от три години?!

И всичко това се разминава абсолютно безнаказано, без съпротива, без реакция от страна на засегнатите.

Актьорите от Народния театър са смълчани, уплашени – и без това добрите сили вече им пращат мутрите на “Боец” да вандалстват из театъра…

Няма реакция срещу провокацията и от партийните централи. Търпението, мекушавостта окриляват фашизоидните клеветници.

Не знам какво се е случило в душите на Морфов и Поппандов, как бесовщината, злобата и простотията са обсебили публичното им поведение, дали става дума за пари, за много пари, или за обикновена комплексарщина и реваншизъм, но…не е добре. Никак.

Щом и творците се държат като политкомисари и Народен съд, значи обуначеният ни народец окончателно е попаднал в плен на мрака.

от фейсбук профила на Недялко Недялков, издател

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts