| | | |

Свидетел по делото Семерджиев заговори за мистериозни жени: Охкаха и пъшкаха, говореха, че са убили хора

Със свидетелски показания продължава поредното заседание от делото за жестоката катастрофа на столичния бул. “Черни връх”, при която загинаха две момичета. Обвиняем е Георги Семерджиев.

По време на заседанието един от свидетелите разказа, че е бил с мотора си на местопроизшествието. Чул звук като от експлозия и видял смачкания джип.

По негови думи отишъл да търси пострадали, за да им помогне. Видял двете мъртви момичета.

Той заяви, че докато се оглеждал за други пострадали, зад него минали две жени.

В джипа на Георги Семерджиев е имало две момичета. Това обяви пред Софийски градски съд Марио Гюзелев.

Вечерта на 5-и юли, когато Семерджиев прегази две момичета с автомобила си “Ауди” на бул. “Черни връх” и “Арсеналски”, Марио също е бил там. Той чул покрай него да минават две момичета. Едното хлипало, а другото го успокоявало с думите “Бързо, бързо, че убихме хора.”

“Убеден съм, че са били 2 момичета, но не съм ги видял в колата, тъй като беше тъмно, а и тя е с тъмни стъкла.”

Марио Гюзелев бил леко засечен от Семерджиев, докато се движел от бул. “Фритьоф Нансен” към “Черни връх”. Колата се е движила с много висока скорост.

След катастрофата целият асфалт бил в нафта и всичко се пързаляло. В предната част на разцепения на две автомобил на Семерджиев той видял една маратонка.

Същият казал на полицаите, които пристигнали на мястото, за разговора между двете момичета. На делото беше разпитан и предишният собственик на джипа, който обясни, че около 18 часа на 5-и юли засякъл Семерджиев. С него била и Симона Радева.

По време на днешното заседание бяха изслушани и други свидетели, които са били на мястото на катастрофата или в близост.

Част от тях заявиха, че са видели, че джипът се е движил с висока скорост и минавал на червен светофар.

Делото продължава на 8-и март с разпит на вещите лица. В съдебната зала ще бъдат представени и веществените доказателства.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts