| | | |

ШИЗОФРЕНИЧНО: Младите хора в БСП вече застават в редиците на ПП. Те имат идеологията на БСП, но се разпознават в нашите действия

Социологията показва, че ние ще бъдем победителите на предсрочния парламентарен вот и на местните избори. Очакваме все повече хора да ни подкрепят. Те знаят, че в пътя на България в бъдещето ГЕРБ няма място.

След излизане на резултатите ще предложим правителство за европейски път и спасение на България. Може и да е на малцинството.

Това каза Искрен Митев от “Продължаваме промяната” в ефира на Nova News.

Той обвини лидерът на СДС Румен Христов в оповестяване на невярна информация, а именно, че съдебната реформа не е минала заради липса на кворум.

“Всъщност ГЕРБ я блокираше, председателят на НС направи така, че тя да не се случи.

Задавам си въпроса кои са хората, вярващи на ГЕРБ. Как може да им вярват след инфраструктурните кражби?

Не разбирам. Коалицията ПП – ДБ е шанс за България да промени това, което се случваше последните години”, заяви още Митев.

По думите му в 22-те общини, които той представлява в София-област, няма нито едно населено място, в което да не се виждат нередности.

“Най-лошият сценарий би бил ГЕРБ, ДПС, БСП и “Български възход” да направят правителство. Те ще репресират хора с буен дух, за да се запази статуквото и кметовете на ГЕРБ.

Младите хора в БСП, които не са били включвани в схеми, вече застават в редиците на ПП. Те имат идеологията на БСП, но се разпознават в нашите действия”, коментира Митев.

Според него КЗК и КЗП трябва да следят за недобри търговски практики, а малкият бизнес да бъде подпомогнат от държавата.

“Тези органи са политически обвързани, това трябва да се премахне. Не високите цени са проблем, а ниските доходи. България живее в мизерия, защото 30% от нея е била открадната”, смята Митев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts