| | | |

Награда за всеки, който има снимки и клипове на скандала с Радостин Василев в Плевен

Обявиха награда за снимков материал от скандала, предизвикан от новоизлюпения кандидат депутат на “Продължаваме промяната” и отцепник от ИТН на Слави Радостин Василев в Плевен, където е водач на листа.

Става дума за това, че Василев е паркирал джипа са на забранено място. Буден гражданин му е направил забележка, а кандидат депутатът на свой ред го е засипал с грозни заплахи и закани за разправа.

Христо Аврамчев от Плевен алармира, че Радостин Василев всеки ден спира лъскавия си джип “Мерцедес” пред гаража му при положение, че има поставена обозначителна табела.

Оказва се, че в гаража майка с малко бебе си държи количката и поради поведението на Василев е принудена всеки ден да влачи на ръка детето си, вместо да си ползва собствеността, твърди Аврамчев.

„Чувството за безнаказаност е безгранична на новобогаташчетата!“, категоричен е той.

Сега стана известно, че е обявена награда за видео или снимки от скандала с размирния политик.

„Обявяваме възнаграждение за всеки, който е готов да помогне на истината. Знаем, че много хора са правили снимки и клипове на този скандал.

Молим всички будни плевенчани, които са станали свидетели на кавгата за паркомясто с участието на Радостин Василев и сподвижниците му, да пратят снимки и клипове на този имейл istinapleven@gmail.com

Анонимността ви е гарантирана”, гласи съобщението

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts