| | | | | |

Слави си посипа главата с пепел: Аз съм виновен за Руди Гела и искам извинение!

Създателят на политическата фигура Радостин Василев (водач за изборите на 2 април за 49-ото НС от листата на ПП-ДБ в Плевен) – шоуменът и лидер на ИТН Слави Трифонов си посипа главата с пепел виртуално заради бившия си кадър.

Дългият призна, че някогашното му протече е правило золуми и циркове в родния Плевен и че лично той бил виновен за това.

Ето го цялото излияние на Слави и откривател на Руди Гела, който от негов министър се превърна във водач на ПП-ДБ за предстоящите избори:

“Аз съм от Плевен. Плевен е изумителен град. По ред причини. Исторически, географски, но най-вече заради хората. Знам това, защото съм израснал там.

Сега времената са други, аз не живея там, но причините Плевен да е изумителен град са си същите. Исторически, географски, но най-вече заради хората.

И тъй като живеем в условията на демокрация, което е прекрасно, различни хора от различни партии, се пробват да представляват град Плевен в парламента.

Един такъв човек, който се казва Радостин Василев, преди няколко дни е демонстрирал власт, наглост, простащина и арогантност, пред обикновените граждани на град Плевен и пред органите на реда.

Знам това, защото с мен се свързаха възмутени граждани и свидетели на тази грозна случка, и ми я разказаха.

Абсолютно самозабравил се кандидат за български депутат от листата на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Само че той не е тяхно откритие, а мое.

С друго поведение, други качества и друг морал, той ме заблуди дотолкова, че беше мое предложение за министър на спорта в последното коалиционно правителство.

После се премести и отиде в “Продължаваме промяната”.

Има такива хора – отиват в едно гнездо, снасят яйца и после отиват да снасят в друго гнездо. В случая обаче той го снесе и в моя роден град Плевен.

И пиша всичко това, защото вината за това обществото да обърне внимание на такъв човек, въобще да го забележи и да му даде възможност той да се държи като простак в моя роден град, вината за това е моя.

Затова аз искам извинение от гражданите на моя роден град Плевен, че в крайна сметка съм постъпил безотговорно и съм позволил такъв човек въобще да присъства в техния живот.

Моля да бъда извинен.

Взел съм си поука, но в крайна сметка решението дали такива хора ще продължават да присъстват и да бъдат важни – решението за това е ваше.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts