| | | |

Жената на Волен: Русия печели войната. Мъжът на Аня Пенчева: Как е възможно?!

Деница Гаджева, съпругата на лидера на “Атака” Волен Сидеров, която също като него отново е кандидат за депутат и също като него ръси конспиративни прокремълски опорки и теории, влезе в лют спор с десни и леви в поредния предизборен диспут по БНТ.

Този път на нож застанаха Станимир Илчев, Александър Томов, Сидерова и мъжът на актрисата Аня Пенчева – Ивайло Караньотов, който пък е водач на листа на КОД на Петър Москов.

Именно Караньотов и жената на Волен стигнаха до остро репчене един между друг по темата за изхода от войната в Украйна.

Докато Деница Гаджева твърдеше с голяма доза убеденост, че Москва ще я спечели, шампионът бегач я разби с позиция, че САЩ не просто не участва достатъчно във войната, но и

че е крайно време Западът да обедини всичките си сили и да осъзнае, че именно СССР, както нарича днешна Русия той федерацията, е най-големият враг на света.

Г-жа Сидерова обаче не се спря и продължи да налива масло в огъня, като обяви, че американците наливали трилиони долари в Украйна още от 90-те години.

“Слаба работа”, отвърна светкавично Караньотов.

А да се опита да я приземи се притече на помощ на здравия разум лидерът на Евролевицата Александър Томов, който директно я пита дали иска нова Желязна завеса да се спусне над Черно море и да доразбие страната. Но въпросът му остана без отговор.

Разбира се, социалните мрежи тутакси завряха от коментари срещу Сидерова.

Стигна се и до раждането на виц как всъщност съпругата на атакист номер 1 излязла посред нощ в центъра на София в търсенето на алкохол. След дълго обикаляне видяла светлините на “Сан Стефано” 29 и се отбила в сградата – като директно попаднала в студиото на живото предаване на Добрина Чешмеджиева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts