| | | |

СКАНДАЛ! Кукловодите в националните телевизии, които обслужват ПП-ДБ, цензурираха главния прокурор!

Темата, по която трябвало да говори, не била хубава

34 години след падането на комунизма в България и настъпването на демокрацията национална телевизия цензурира главният прокурор на Република България, научи Breaking.bg.

Предварително уговорено интервю по въпросната телевизия с Иван Гешев за петък вечер е било отказано в последния момент с мотива, че темата, по която е трябвало да говори, не била хубава.

А темата е разкритията на прокуратурата, спецслужбите, НСлС и полицията за заговор срещу държавата, организиран от подземния бос Красимир Каменов-Къро за сваляне на главния прокурор и елиминиране на шефа на отдел „Убийства“ в Националната полиция Михаил Наумов.

В разпространените от прокуратурата записи от флашки Къро нарича „промяната“ мои хора, обяснява, че има неограничен ресурс, осигурен от Цецо от Белград, за сваляне на Гешев и 400 000 евро за главата на Наумов.

Според неофициална информация скритите кукловоди в националните телевизии, които обслужват ПП-ДБ ,са спуснали окръжно Гешев да не бъде канен в ефир.

Това е вендетата за осветяването на схемите за заговор в държавата и изплуването на имена като Кокорчо в записите.

Главният прокурор не бе открит за коментар.

В интервю за БГНЕС главният прокурор коментира изявите по темата на формалния вътрешен министър Демерджиев, който обясни, че няма „да участва в този филм“. Филмът може да се превърне в сериал, коментира Гешев.

Според запознати с разследването на скандалните записи те са доста по-дълги и обилни от пуснатите в публичното пространство.

Информацията е спестена в интерес на разследването.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts