| | | | |

Андролова: Проектът ПП се роди в измама. Киро трябваше да се усмихва като щастливо американско уж юпи, а Асен да играе ролята на гениален финансист

Когато се отдалечим достатъчно във времето от налудния политически продукт ПП, ще установим, че историята с ПП, възникването и употребата им много прилича на случая с музикалната формация Milli Vanilli.

В края на 80-те години в Германия импресариото Франк Фариан решава да събере дует и да го направи номер едно. Избира екзотичните Фаб Морван и Роб Пилатус, които са интересни и забавни за публиката. Но проблемът е, че не могат да пеят!

От друга страна, какво толкова, музикалният бранш е силно маркетингова дейност.

Фариан решава просто да наеме певци, които да записват песните на дуото, докато Фаб и Роб просто пеят на плейбек по концерти.

Milli Vanilli продават милиони копия от синглите и албумите си и печелят наградата Грами.

Разбира се измамата в крайна сметка се разкрива. Защото измамниците винаги стават жертва на истината.

Така се роди и проекта ПП. Те бяха подбрани като маркетинг-възможен продукт, а не като политически смислена алтернатива.

Киро трябваше да се усмихва като щастливо американско уж юпи, а Асен да играе ролята на гениален финансист, изобретател на уникални проекти, с интереси във високотехнологичните стартъпи и наднационални капиталови проекти.

Редно е да подчертаем, че на Milli Vanilli им се налага да върнат наградата Грами. Трудно понасят истината за себе си и единият от дуета Роб Пилатус буквално се самоубива със свръхдоза и алкохол.

След като отминава времето, когато в списание Time Пилатус се самопровъзгласява за “новия Елвис”, и твърди, че двамата са по-талантливи от Боб Дилън, Пол Маккартни и Мик Джагър.

Така свършват напомпените измами, които се превръщат в САМОИЗМАМИ, свързани с илюзии на големи маси от хора.

Тълпите лесно се пленяват, но тълпите също така яростно отхвърлят.

Нашенският политически дует Кирил и Асен също скоро ще се наложи да си върне наградата, която измаменият народ му връчи.

Може и да постигнат резултат на тези избори, но на следващите и по-следващите няма да е така.

Политическите буфосинхронисти са много по-опасни от измамници като Milli Vanilli!

В единият случай си купуваме фалшив музикален продукт, в другия случай провалят държавата и отлагат бъдещето ни.

Некадърността, която се опакова самоуверено като способност за управление, е опасна за нацията като 100 лисици пред кокошка.

Лошото е, че когато Кирил и Асен върнат своята награда Грами, от държавата няма да е останало нищо.

от фейсбук профила на Калина Андролова

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts