| | | |

Превъзбудена МаяМа: Който не иска Борисов и ГЕРБ ще гласува за нас

Коалиция „Левицата!” ще е част от следващия парламент. Ние ще сме гласът на обикновените хора, които не искат ГЕРБ и Бойко Борисов и не искат да бъдем вкарани във война.

Това каза Мая Манолова от коалиция „Левицата!“ в ефира на Нова телевизия.

Попитана какво правителство си представя, Манолова отговори, че очаква правителство, което да защитава националния интерес.

„Въпросът е с колко силна и колко добре представена парламентарна група. В колаборация с корупционното статукво няма да влизаме”, каза още тя.

Манолова уточни, че „Левицата!” не е лидерска партия, а формация с ярки личности. Тя подчерта, че в редиците ѝ влизат Валери Жаблянов, Татяна Дончева, Костадин Паскалев, Цветеслава Гълъбова, Георги Кадиев.

На въпрос какво правителство си представя в рамките на следващия парламент, Манолова отговори така:

„Такова, което ще защитава българския национален интерес. Това означава да бъде направено всичко възможно гласът на България пред европейските институции да се чуе за мирни преговори по отношение на военни конфликт, а не за неговото допълнително разгаряне”.

По думите на кандидатът за депутат минималната работна заплата трябва да бъде увеличена още сега с приемането на новия държавен бюджет, а не от 1 януари 2024 г.

Манолова посочи, че „Левицата!” ще управлява с партии, които застанат зад идеите им.

„Мечтаем за обединение на лявото, защото това е единственият начин лявото да си възвърне авторитета на водеща политическа сила”, каза още тя.


Относно това, че преди време беше част от БСП, а след това напусна, Манолова каза, че много леви хора са напуснали партията. Тя обясни, че причината да напусне БСП е предателството от проблемите на левите хора.

„Ръководството приватизира партията и я направи еднолично дружество. Левите хора не са феодално владение“, каза тя.

Според нея тези, които са излъгали хората на предходните избори, които са откраднали, искат да го направят и сега.

Тя призова хората да гласуват за тези, които ще се борят за народа и за държавата.

По думите на Манолова начинът мутрите и мафията да си върнат контрола върху държавата е през партиите на статуквото. Тя се закани „Левицата!” да спре въпросните партии.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts