| | | |

Кирил Петков имитира Цветан Цветанов по пътя към властта? СНИМКИ

Почти всеки е гледал забавното шоу „Като две капки вода“, което обаче започна да се пренася и в политиката.

След като откраднаха идеи за рекламното си лого и куп други идеи, от ПП и по-точно Кирил Петков са решили да вървят по стъпките на Цветан Цветанов, пише Трибюн бг.

Всички помним как бившият политик бомбардираше медиите и профили в социалните мрежи със спортуването си. Цветанов се хвалеше, че става рано и не пропуска сутрешна физзарядка, като продължително се разтягаше.

Днес наблюдаваме същото и от Кирил Петков, който реши да покаже спортната си натура в кратко рекламно тичане в столичен парк. Обграден с част от кандидат-депутатите си, Петков скача за идеалния кадър, но не рано сутрин, а към обед.

Финиширането също не му се получава много успешно и на един от кадрите от ПП са забравили да отрежат, човека който му държи лентата.

снимка Фейсбук

Може пък и да е умишлено, защото е известно, че Кирил Петков има човек за всичко, от това някой да му държи лентата, до това да го посреща от автобуса и да създава илюзията, че екзалтирани граждани нямат търпение да се здрависат с него.

Точно в тази роля преди време беше влязъл Мирослав Иванов. Станал известен първо с „посрещача на Киро“, после с годеника на Лена Бориславова.

Явно обаче Иванов добре си свърши работата, защото не само имаше избираемо място в листите на ПП, но и беше зам.-председател на Народното събрание, което за посрещач си е огромно издигане в кариерата.

Вероятно подобна съдба мисли, че ще има и момчето, което държи лентата на своя „лидер“.

Имитацията на Кирил Петков в спорта обаче, може да се окаже и същата в политиката, а всички знаем тази на Цветанов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts