| | | |

Корнелия проговори за Путин и сензационните й СНИМКИ! Яхнала мощния звяр заради …

Направих го в деня на откриване на мотосезона с едно послание – без жертви по пътя, да спрем войната по пътищата.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на Нова телевизия по повод публикуваните от нея преди дни снимки, на които е яхнала мощен звяр.

Лидерът на БСП призна, че тя самата кара мотор.

снимка Фейсбук


А на въпрос дали се съревновава с Мая Манолова, която е част от новопоявилата се като алтернатива за левите в България „Левицата“, която също има снимки с мотор, Нинова посочи, че няма значение кой е пръв.

снимка Фейсбук
снимка Фейсбук
снимка Фейсбук


„Левицата бе създадена изкуствено, за да тегли гласове от БСП. Там няма желание за обединение. Копието винаги е по-слабо от оригинала. Много наши двойници бяха създадени в последно време“, посочи тя.

Тя е категорична, че резултатът на БСП ще бъде по-висок от предходния.

По повод евентуална коалиция след изборите и какви са плановете на БСП, Нинова коментира, че крайното решение ще е на партията.

„Ние ще взимам решение с кого и как да управляваме след вътрешнопартийно събрание. Що се отнася до първия и втория – ми няма разлика между тях. Те гласуваха заедно F-16, джендър идеологията, премахването на паметници“, избори Нинова.

„В предизборна кампания всички обещават много и на едро. Ние този път може да застанем пред хората с нещо свършено. Всички разбираме, че 6-и път да идем на избори, ще е катастрофа за България“, прогнозира тя.

Тя не отговори на директен въпрос агресор ли е Путин или не.

“Това е абсолютно излишен разговор. Лични оценки не давам. Това е излишно. Историята ще дава оценки. Войната в Украйна трябва да се спечели от разума”, заяви лидерът на БСП.

“Ние не искаме България да става страна в този конфликт. Искаме неутралитет. Още оръжие означава още война, още бедност”, категорична бе Нинова.

И наблегна как в международен план има усилия за постигане на мир, като посочи на първо място Китай, добави и германския канцлер Олаф Шолц, без да коментира в подробности какво точно той вижда като “мир”.

Лидерът на БСП припомни, че социалистите са предлагали в България да се водят мирни преговори за Украйна.

Тя подчерта, че докато е била вицепремиер, България не е изнасяла боеприпаси за Украйна. По думите ѝ страната ни е изнасяла за над 60 страни, но в договорите пишело, че за тяхно ползване, а не реекспорт

„Ние бяхме коректив в правителството на Петков. Ако не беше нашата твърда позиция, тогава държавата щеше да вземе това решение, което сега взе Народното събрание – да се изнася оръжие.

Това, че ни го внушиха, това, че ни го лепнаха, беше организирана и последователна акция. Започна от президента Радев, мина през говорителите му. Това беше абсолютна манипулация”, твърди тя.

Попитана дали руският президент Владимир Путин трябва да отговаря за военни престъпление, в каквито беше обвинен от Международния наказателен съд, Нинова отговори, че всичко, което не е доказано, е пропаганда. По думите ѝ войната трябва да спечелят „разумът и дипломацията”.

И каза, че няма да арестува президента на Русия, ако е изправена пред подобна дилема.

„Лични оценки на лидери на партии не даваме. Тази оценка ще я даде историята. Чух коментар, че трябва да застанем на правилната страна на историята, а коя е правата“, запита Нинова.

„Трябва ли да се унищожават паметници, само защото десните трябва да спечелят няколко гласа, дайте да ги унищожим“, посочи тя.

Нинова коментира и твърденията, че Кондьо е бил част от инициативния комитет на БСП в Сливен, а после е бил изтрит. Припомняме, че той бе съден преди време за трафик на жени.

„Този човек никога не е бил член на инициативния комитет на БСП. Може да се види в сайта. Няма местни комитети. Всякакви подобни съобщения са фалшива новина. Той не е бил вътре, за да се оттегля“, каза Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts